Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Πέθαναν μαζί πατέρας και γιος – Το οικογειακό δράμα που συγκλονίζει τη Λητή

Συγκίνηση για τις πράξεις του πατέρα

Πατέρας και γιος έδιναν άνιση μάχη με τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Το αναπόφευκτο τέλος τους σκόρπισε θλίψη στο χωριό που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα. Συγκίνηση για τις πράξεις του πατέρα…


Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίσσονται καθημερινά λόγω του κορονοϊου. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο για πατέρα και γιό από τη Λητή, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ελάχιστων ωρών.


Όπως αναφέρει το lagadas.net, oι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, ενώ και συγγενικά τους πρόσωπα προσβλήθηκαν από τον ιό, προκαλώντας αναστάτωση στην κοινωνία του χωριού. Ο 51χρονος γιος έφυγε χθες (15-04-2021) από τη ζωή, επιβαρυμένος και με άλλα προβλήματα υγείας, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε ο 77χρονος πατέρας του, ο οποίος φρόντιζε τον αγαπημένο του γιο όλη τη ζωή του λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιδημιολογική εικόνα στη Λητή έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς μέχρι και πριν από ένα μήνα περίπου 30 κάτοικοι είχαν προσβληθεί από τον κορονοιό.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365