Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Αυτό θα γίνει το πρώτο covid-free νησί της Βόρειας Ελλάδας

Οι περίπου 500 κάτοικοι του μαγευτικού νησιού έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν την επιθυμία τους να εμβολιαστούν

Η Αμμουλιανή της Χαλκιδικής θα γίνει το πρώτο covid-free νησί της Βόρειας Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι σαν την Χαλκιδική δεν έχει!


Οι περίπου 500 κάτοικοι του μαγευτικού νησιού έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν την επιθυμία τους να εμβολιαστούν μέχρι τη Κυριακή 4 Απριλίου προκειμένου να κάνουν τη πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι ις 16 Απριλίου.


Όπως δήλωσε ο δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος «Μέχρι τη Δευτέρα θα στείλουμε ονομαστικά τη λίστα των κατοίκων στην υγειονομική περιφέρεια, για να οργανωθεί ο εμβολιασμός στο αγροτικό ιατρείο του νησιού». Ο οριζόντιος εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού θα επιτρέψει το άνοιγμα εν όψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.


Η δήλωση των κατοίκων θα γίνεται ενώπιον του προέδρου της κοινότητας ή στο μοναδικό φαρμακείο του νησιού. Κατά τη δήλωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να γνωστοποιούν τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου για επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365