Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Έπεσε το Facebook, το Instagram και το What’up!

Οι κύριοι ιστότοποι εμφανίζουν ένα μήνυμα σφάλματος

Πρόβλημα πρόσβασης φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Facebook και συγκεκριμένα το WhatsApp, το Facebook και το Instagram.


Οι κύριοι ιστότοποι εμφανίζουν ένα μήνυμα σφάλματος και δεν είναι σαφές πόσο καιρό μπορεί να χρειαστεί για την ανάκαμψη των πραγμάτων.


Η διακοπή είναι επίσης σημαντική, με το Instagram και το WhatsApp να μην είναι προσβάσιμα, μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση.


Όπως αναφέρει το Downdetector, και οι τρεις πλατφόρμες έχουν πέσει και το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλον τον κόσμο.


Το Instagram και το WhatsApp ανήκουν στη Facebook που έχει 2,8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες.


Όπως έχει αναφερθεί, πολλοί χρήστες δεν μπορούν είτε να συνδεθούν, είτε να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες.


Το Instagram δείχνει σφάλμα στον server, ενώ το Facebook δείχνει σφάλμα για τους χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν.


Στην περιήγηση στη σελίδα του Instagram οι χρήστες βλέπουν το μήνυμα «5xx Server Error. Πάνω από 125.000 χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Instagram».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365