Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Κύπρος: Δολοφόνησαν προστατευόμενο μάρτυρα μέσα στη Lamborghini του

Το θύμα, 34 ετών, βρισκόταν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Ο 34χρονος βρισκόταν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων καθώς πριν από δύο χρόνια είχε συνεργαστεί με τις Αρχές, για υπόθεση ναρκωτικών.


Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε στη Λάρνακα, ενώ οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητό του, ο προστατευόμενος μάρτυρας για υπόθεση ναρκωτικών, Μάριος Γεωργίου.


Το θύμα, 34 ετών, βρισκόταν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων καθώς πριν από δύο χρόνια είχε συνεργαστεί με τις Αρχές υποδεικνύοντας εγκέφαλο κυκλώματος ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον Alpha οι δολοφόνοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και μόλις ελάττωσε ταχύτητα σε στροφή τον πυροβόλησαν με 6 σφαίρες, οι δύο εξ αυτών τον τραυμάτισαν θανάσιμα στο κεφάλι.


Ο 34χρονος έκανε τη συνηθισμένη του διαδρομή με την κίτρινη Lamborghini του, από το γυμναστήριο προς το σπίτι του, όπου ζούσε με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Οι κυπριακές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους εκτελεστές.



Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365