Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Οι ημερομηνίες κλειδιά για άρση lockdown: Πότε ανοίγουν εστίαση, φροντιστήρια, mall

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην κανονικότητα λίγο πριν το Πάσχα με όπλο τα self test. Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, εστίαση και αγορές χωρίς περιορισμούς.


Ενα βήμα πριν το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων (mall) σε όλη την Ελλάδα αλλά και την ελεύθερη πρόσβαση στα καταστήματα, λίγο πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι η κυβέρνηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες ημερομηνίες ορόσημο θεωρούνται η 19η Απριλίου, για άνοιγμα συγκεκριμένων επιχειρήσεων, και η 24η Απριλίου, οπου πλέον θα μπορούν οι καταναλωτές να ψωνίζουν χωρίς ραντεβού και με φυσική παρουσία στα καταστήματα.


Άνοιγμα της εστίασης με κανόνες

Παράλληλα στο τραπέζι βρίσκεται και το άνοιγμα της εστίασης την Τρίτη του Πάσχα (4 Μαϊου), αλλά μόνο με τραπέζια έξω, πάντα με κανόνες και υποχρεωτικά self test σε εργαζόμενους.


Προκειμένου λοιπόν να λειτουργήσει αυτό το πλάνο, οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε self test, ενω στο παιχνίδι θα μπουν και οι δήμοι προκειμένου να παραχωρηθούν έξτρα τετραγωνικά στους έξω χώρους, όπως άλλωστε είχε γίνει και μετά την άρση των περιορισμών στο προηγούμενο lockdown.


Έτσι, o σχεδιασμός για τη χαλάρωση των μέτρων περιλαμβάνει τις εξής ημερομηνίες-κλειδιά:


19 Απριλίου: Ανοίγουν εμπορικά κέντρα, κέντρα αισθητικής και φροντιστήρια αλλά μόνο για μαθητές Λυκείου.

24 Απριλίου: Ελεύθερη πρόσβαση στα καταστήματα, χωρίς click inside/click in shop και click away.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365