Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία κατά των self test και των εμβολίων με μικροτσίπ όπως αναφέρουν (VIDEO)

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι συγκεντρωμένοι δεν φορούν μάσκα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test και των εμβολίων πραγματοποιούν αυτήν την ώρα δεκάδες άτομα στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου στο πλακόστρωτο της παραλίας.


Οι συγκεντρωμένοι που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν φορούν μάσκα διαμαρτύρονται για το παρατεταμένο lockdown αλλά και για τη διενέργεια των self test στα σχολεία μοιράζοντας μάλιστα έγγραφα τύπου υπευθύνων δηλώσεων στα οποία αναφέρεται ότι τα self test είναι ιατρική πράξη και δεν συναινούν να την κάνουν τα παιδιά τους.


Σύμφωνα με το grtimes.gr, υπάρχει ενδεχόμενο στο πλαίσιο της κινητοποίησης να γίνει και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Στη διάρκεια ομιλίας εξάλλου, κάποιος εκ των συμμετεχόντων αναφερόμενος στα εμβόλια είπε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο “της νέας τάξης πραγμάτων” επικαλούμενος μάλιστα πολλές φορές τα fake news περί μικροτσίπ.





Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Θα ψαλουν τον εθνικό ύμνο, θα τραγουδήσουν το: Μακεδονία ξακουστη και μετά θα πάνε στο σπίτι για να παρακολουθήσουν στο Βεργίνα TV τον Καλογηρο και τον Βελοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365