Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Καταργείται το SMS στο 13033, πότε ρίχνει αυλαία

Πάμε προς κατάργηση του SMS

Το 13033 μπήκε στη ζωή μας για δύο... εβδομάδες αλλά τελικά περάσαμε μαζί του χρόνο, με μια μικρή παύση το καλοκαίρι του 2020. Πλέον τους κωδικούς τους έχουμε μάθει απέξω και δεν μπορούμε να κάνουμε «ρούπι» χωρίς αυτούς. Η είδηση είναι όμως ότι πάμε προς κατάργηση του SMS.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που έχουν να κάνουν με το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού το SMS στο 13033 πάει... περίπατο και ελπίζουμε κάπου μακριά.


Τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι και η εστίαση θα ανοίξει την Τρίτη στις 4 Μαΐου, αρχικά σε εξωτερικούς χώρους, και ο τουρισμός όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό την Παρασκευή στις 14 Μαΐου.


Το άνοιγμα της εστίασης θα γίνει αρχικά μόνο σε εξωτερικούς χώρους και οι πελάτες θα πρέπει να βρίσκονται καθήμενοι.


Στόχος της κυβέρνησης είναι μαζί με το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού να καταργηθεί και το SMS στο 13033.


Στην Ελλάδα φέτος αναμένονται από τον Μαΐου εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι και θα κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, και όπως είπε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είναι δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες.


Τέλος μαζί με την κατάργηση του SMS στο 13033 αναμένεται να καταργηθεί και η απαγόρευση κυκλοφορίας.


Ποιοι θα έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για Πάσχα στο χωριό


Όπως έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Dnews, το πλάνο είναι Πάσχα στο χωριό με self test και μία μόνο μετακίνηση αποκλειστικά για το χωριό.


Οι τρεις ομάδες πληθυσμού που ενδεχομένως λάβουν το πράσινο φως για πέρασμα από τα διόδια για Πάσχα.


Αυτοί που έχουν υποβληθεί σε self test και έχουν αρνητική βεβαίωση από την πλατφόρμα.


Αυτοί που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και έχουν πάρει τη σχετική πιστοποίηση.


Αυτοί που έχουν νοσήσει από κορονοϊό και έχουν αναρρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365