Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Έρχεται το τέλος των SMS για τις μετακινήσεις: «Δεν θα υπάρχει λόγος να τα χρησιμοποιούμε»

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, τα SMS στο 13033 έχουν πλέον τυπικό χαρακτήρα

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς οριοθέτησε το πότε μπορεί να απαλλαγούμε από τα SMS.


Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, τα SMS στο 13033 έχουν πλέον τυπικό χαρακτήρα. Ούτε ο κόσμος τα χρησιμοποιεί με συνέπεια, ούτε οι αρχές κάνουν ελέγχους...


Τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν οτι δεν υπάρχει προσμονή για την απαλλαγή από αυτή την διαδικασία.


Το πότε θα γίνει αυτό, κλήθηκε να απαντήσει ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς το πρωί στον ΣΚΑΙ, κάνοντας τον εξής διάλογο με τον Χρήστο Κούτρα...


Χρήστος Κούτρας: «Το 13033 τα SMS, πότε θα καταργηθούν; Είμαστε κοντά; Αν ανοίξει η εστίαση τι να το κάνουμε το SMS;».

Γιώργος Γεωργαντάς: «Άμα ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θεωρώ ότι πλέον θα λείπουν και οι λόγοι για SMS. Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάιος».

Χρήστος Κούτρας: «Αρχές Μαΐου, μπορεί μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Μαΐου να έχουμε ξεμπερδέψει με τα SMS.»

Γιώργος Γεωργαντάς: «Ναι. Μακάρι να ήταν και αύριο. Να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος. Ένας μήνας είναι ακόμα που πρέπει να δείξει ο κόσμος μία αυτοσυγκράτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365