Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Survivor - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Μειώνονται σιγά σιγά οι παίκτες του "Survivor 4"

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιος θα φύγει από το "Survivor 4".


Μειώνονται σιγά σιγά οι παίκτες του "Survivor 4", οι οποίοι οδεύουν προς τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.


Αυτή τη βδομάδα οι δύο ασυλίες του παιχνιδιού μοιράστηκαν, αφού τη μία κέρδισαν οι Κόκκινοι και την άλλη οι Μπλε. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν συνολικά τέσσερις, δύο από κάθε ομάδα.


Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως είχαμε ήδη δει, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο παίκτης βγήκε μέσα από την κάλπη, καθώς θεωρείται ο πιο αδύναμος στα αγωνίσματα, χαρακτηρισμό με τον οποίο συμφώνησε ακόμη κι ο ίδιος.


Ο δεύτερος υποψήφιος των Μπλε είναι ο Τζέιμς Καφετζής, τον οποίο υπέδειξε ο Παύλος Γαλακτερός ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, με τους δύο - αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη - να οδηγούνται τελικά σε καβγά.


Survivor spoiler αποχώρησης - Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, με την κάλπη να "δείχνει" τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είναι για 9η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες.


Όσο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από τους Κόκκινους - και τέταρτο υποψήφιο συνολικά - αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, τον οποίο υπέδειξε ο Ηλίας Μπόγδανος, που κατάφερε να εξασφαλίσει το τοτέμ ατομικής ασυλίας.


Ένας από τους τέσσερις παίκτες θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το "Survivor 4" το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) και, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αυτός θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365