Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Survivor: Ο Παππάς έφυγε με «φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό - Δείτε πόσα χρήματα πήρε

Ο ηθοποιός έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο ο ηθοποιός έφυγε με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τον Άγιο Δομίνικο.


Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να βγάλει εκτός Survivor τον Αλέξη Παππά και να κρατήσει στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μια αποχώρηση που έφερε έντονους πανηγυρισμούς από την μπλε ομάδα λόγω της κόντρας που είχε ο Αλέξης Παππάς με τον james Καφετζή.


Στο συμβούλιο του νησιού πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να... στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό και να λέει «Γειά σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»,  πριν ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί.


Έτσι ο Αλέξης Παππάς ετοιμάζει τις βαλίτσες επιστροφής του στην Ελλάδα με τον τραπεζικό του λογαριασμό να είναι ιδιαίτερα… φουσκωμένος μετά την παρουσία του στο παιχνίδι.


Ο ηθοποιός έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που του απέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Αλέξης θα λάβει συνολικά 80.000 ευρώ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365