Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Πότε θα καταργηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 00.30

Tι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Καλεσμένος της πρωινής εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ήταν ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων, κος Άδωνος Γεωργιάδης και μεταξύ άλλων μίλησε για τους τουρίστες, τα νέα μέτρα χαλάρωσης που έρχονται, τους κανόνες λειτουργίας των γυμναστηρίων αλλά και τα σημάδια ανάκαμψης στα νούμερα των κρουσμάτων.


Για το άνοιγμα των γυμναστηρίων ο υπουργός ανέφερε ότι αν χρειαστεί να μπαίνουν στους κλειστούς τους χώρους όσοι γυμνάζονται με self test τότε οι ίδιοι δε θα πούνε όχι, διευκρινίζοντας όμως ότι, όπως και σε όλους τους κλειστούς χώρους, ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια θα είναι περιορισμένος και ελεγχόμενος.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε να είναι αισιόδοξος και για την περίοδο μετά τις διακοπές, όπου υπάρχει ο φόβος των ειδικών επιστημόνων ενός τέταρτου κύματος της πανδημίας. Έδωσε το παράδειγμα του Ισραήλ και της Μ. Βρετανίας, χώρες στις οποίες οι εμβολιασμοί βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τα νούμερα να δείχνουν ότι νικούν την πανδημία.


Όσον αφορά το φλέγον θέμα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 00.30 μέχρι τα ξημερώματα ξεκαθάρισε ότι αυτό που θέλει η κυβέρνηση είναι ένα καλοκαίρι χωρίς απαγόρευση και περιορισμούς στο ωράριο κυκλοφορίας των πολιτών.


Εκτίμησε μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει οριστικό τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, προχωρώντας ακόμα ένα βήμα στο σχέδιο της οριστικής «ελευθερίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365