Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Συνελήφθη δάσκαλος γιατί έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε τρεις μαθήτριες κάτω των 10 ετών

Ο δάσκαλος έστελνε στα μικρά παιδιά ερωτικά μηνύματα μέσω viber

Άλλη μια περίπτωση παιδεραστίας αποκαλύφθηκε στην νοτιοανατολική Αττική. Δάσκαλος Δημοτικού συνελήφθη αφού σύμφωνα με καταγγελίες έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τουλάχιστον 3 μαθήτριες κάτω των 10 ετών.


Ο δάσκαλος έστελνε στα μικρά παιδιά ερωτικά μηνύματα μέσω viber και άλλων μέσων στις μαθήτριές του που δεν είχαν καν συμπληρώσει τα 10 τους χρόνια.


Με το που έγινε η καταγγελία ο άνδρας συνελήφθη και όπως αποκαλύφθηκε είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.


Ο 48χρονος δάσκαλος, που είναι πατέρας ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού, όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. έστελνε το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεχώς μηνύματα στις τρεις μαθήτριες. Το ανήλικα κορίτσια δεν άντεξαν το αρρωστημένο pressing του δασκάλου κι αμέσως ενημέρωσαν τους γονείς τους. Μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι γονείς στις διωκτικές αρχές, την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.


Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το laptop το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου, ενώ από το σπίτι του πήραν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κρύβει κι άλλα ένοχα μυστικά. Παράλληλα εξετάζουν εάν ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα στις μαθήτριες το τελευταίο χρονικό διάστημα που άνοιξαν τα σχολεία και ξεκίνησαν τα δια ζώσης μαθήματα ή ενώ βρίσκονταν ακόμα στο καθεστώς τηλεργασίας.


Ο 48χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητάς του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365