Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Τραγωδία στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κοριτσάκι που αγνοείτο (ΦΩΤΟ)

Ο επίλογος στην αναζήτηση της 11χρονης που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά ήταν τραγικός

Νεκρό το κορίτσι που είχε χαθεί στα Χανιά! Βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, όπου φαίνεται να έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια.


Ο επίλογος στην αναζήτηση της 11χρονης που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά ήταν τραγικός. Λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα, η μικρούλα εντοπίστηκε νεκρή στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, σύμφωνα με το flashnews.gr.


Δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο. Ωστόσο, οι έρευνες δεν αποκλείουν ακόμα και την πιθανότητα να επρόκειτο για αυτοκτονία.


Όπως είχε γίνει γνωστό, τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (25.05.2021) όταν και είχε βγει βόλτα, ενώ για τον εντοπισμό της είχε σημάνει συναγερμός στις τοπικές Αρχές.


Άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας «χτένισαν» όλη την περιοχή, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα στους Αγίους Αποστόλους.


Στην έρευνα πήραν μέρος και άνδρες του λιμενικού με περιπολικά.


Μάλιστα, είχε σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού.






1 σχόλιο:

  1. Αχ καρδούλα γιατί το έκανες αυτό αχ αγγελακι πικρα μεγάλη στην οικογενεια σου καλο ταξίδι να έχεις στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365