Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Εισήγηση Επιτροπής: Aπό 14/5 απαγόρευση κυκλοφορίας στις 12:30, κατάργηση sms, ελεύθερα ταξίδια

Πράσινο φως για διαπεριφερειακές μετακινήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί συμφώνησαν στην απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στις 14 Μαΐου.


Πράσινο φως για διαπεριφερειακές μετακινήσεις από την Παρασκευή, 14 Μαΐου, έδωσαν οι ειδικοί της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.


Η συνεδρίαση των ειδικών συνεχίζεται, ενώ στις 18:00 θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα προς την άρση των περιοριστικών μέτρων από τους υπουργούς Άκη Σκέρτσο και Βασίλη Κικίλια.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί συμφώνησαν στην απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στις 14 Μαΐου.


Στην ηπειρωτική χώρα η μετακίνηση θα γίνεται χωρίς υποχρέωση για  self test, αλλά με απλή σύσταση.


Ωστόσο η μετακίνηση προς τα νησιά θα γίνεται με την επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ 72 ωρών ή rapid test ή self test. Επίσης θα μπορούν να ταξιδέψουν όσοι διαθέτουν  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες για αρχές Ιουνίου μετατίθεται το άνοιγμα των γυμναστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365