Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη κοπέλα που δολοφόνησαν αδίστακτοι κακοποιοί δίπλα στο μωρό της

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες

Μια πανέμορφη κοπέλα πού σε λίγους μήνες θα γινόταν 20 ετών, είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε στα Γλυκά Νερά, με το σύζυγο της και την μόλις 11 μηνών παιδί της.




Η κοπέλα που σύμφωνα με το newsit.gr, στις 12 Ιουλίου θα έκλεινε το 20o έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.


Μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, ενώ ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.


Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing.


Αυτό είναι ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας






1 σχόλιο:

  1. Γιατί τόσο μισος και κακια Θεέ μου αν είναι δυνατόν καλο ταξίδι να εχει κουράγιο στην οικογενεια της να δινει ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365