Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Απίστευτος ισχυρισμός του δικηγόρου του 22χρονου: Ο αντίχειρας του αριστερού χεριού μοιάζει με μόριο

Ο 22χρονος, που εκτός από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται κι από άλλες τρεις γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις

Ο κορωνοϊός ήταν η αιτία που αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη του 22χρονου σάτυρου, που πριν από περίπου μια εβδομάδα ακολούθησε μια νεαρή γυναίκα έως την πόρτα της πολυκατοικίας της, στη Νέα Σμύρνη, με ακάλυπτα τα γεννητικά του όργανα.


Ο 22χρονος, που εκτός από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται κι από άλλες τρεις γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις, επρόκειτο να δικαστεί σήμερα (14.05.2021) στο αυτόφωρο.


Ο δικηγόρος του Γιώργος Μυταλούλης, μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA εξέφρασε απίστευτους ισχυρισμούς: από το ότι το βίντεο που ανέβασε η νεαρή από τη Νέα Σμύρνη είναι… παράνομο υλικό, μέχρι ότι ο νεαρός δεν της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και ότι ο αντίχειρας έμοιαζε με μόριο!


«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.


Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.


Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» είπε ο δικηγόρος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365