Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Επιχειρηματίας στην Ημαθία δίνει μπόνους 300 ευρώ σε όσους έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Πρόκειται για τον Σπύρο Ζερβό που έχει ΚΤΕΟ στην Βέροια και στην Αλεξάνδρεια

Ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στην Ημαθία θα δώσει 300 στους υπαλλήλους του που θα εμβολιαστούν.


Πρόκειται για τον Σπύρο Ζερβό που έχει ΚΤΕΟ στην Βέροια και στην Αλεξάνδρεια ο οποίος αποφάσισε να δώσει μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους του που θα κάνουν το εμβόλιο.


Η ανακοίνωσή του:


“Τα ΙΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ Βέροιας και Αλεξάνδρειας ανακοινώνουν ότι θα δώσουν πριμ εμβολιασμού 300 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο στα ΙΚΤΕΟ. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στην προσπάθεια της κυβέρνησης που είναι και εθνική, μέσα στα πλαίσια των ατομικών δικαιωμάτων, αλλά και της κοινωνικής ευθύνης για το πρόγραμμα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» από τον covid 19”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365