Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Προσοχή: Πρόστιμα 300 ευρώ για μία σειρά παραβάσεων ακόμα και τώρα

Ποια ξεχασμένα μέτρα φέρουν 300αρια

Κατεφέριες, εστιατόρια και καταστήματα έχουν σηκώσει ρολά εδώ και λίγο καιρό ωστόσο το πρόστιμο 300 ευρώ υπάρχουν για μία σειρά παραβάσεων, τις οποίες θα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες.


Ποια ξεχασμένα μέτρα φέρουν 300αρια πρόστιμα παρά την χαλάρωση των μέτρων; Μέχρι και σήμερα, οι επιβαίνοντες σε οχήματα δεν έχουν αυξηθεί συνεπώς, σε περίπτωση ελέγχουν αν διαπιστωθούν υπεράριθμοι επιβαίνοντες, τότε επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ. Δείτε όλα τις παραβάσεις που επιφέρουν πρόστιμα 300 ευρώ.


Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων είναι συγκεκριμένες και πρέπει τα τηρούνται. Επιπλέον, όποιος σηκώνεται από τραπέζι εστίασης θα πρέπει απαραιτήτως να φοράει μάσκα.

Πόσα άτομα επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί: Μέχρι τρία άτομα μαζί με τον οδηγό

Όποιος πιαστεί να κυκλοφορεί χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετά τις 00:30, δηλαδή από την έναρξη της απαγόρευση κυκλοφορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365