Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Λύθηκε το μυστήριο για τα συμπτώματα παράλυσης 32χρονου μετά το εμβόλιο της Astrazeneca - Από το φόβο του το έπαθε

Σε υπερβολικό στρες οφείλονταν τελικά τα συμπτώματα που ανησύχησαν έναν 32χρονο

O 32χρονος έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca και λίγες μέρες μετά εισήχθη στο νοσοκομείο, με συμπτώματα παράλυσης.


Σε υπερβολικό στρες οφείλονταν τελικά τα συμπτώματα που ανησύχησαν έναν 32χρονο και την οικογένειά του από τη Δυτική Αχαϊα, ο οποίος προ δεκαημέρου είχε εμβολιαστεί με Astrazeneca και εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης.


Ο άνδρας εισήχθη στη νευρολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παθολογικό εύρημα και το περιστατικό δεν έχει σχέση με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το thebest.gr, προκλήθηκε από τον υπερβολικό φόβο για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το εμβόλιο.


«Υπάρχουν πλείστα περιστατικά εμβολιασθέντων που προστρέχουν στα Επείγοντα αναφέροντας ποικίλα συμπτώματα που ευτυχώς έως τώρα οφείλονται στην στρεσογόνο κατάσταση που βιώνουν από υπερβολικό άγχος και φόβο» επισημαίνει στην εφημερίδα Γνώμη ο καθηγητής Νευρολογίας, Γιάννης Ελλούλ, που χειρίστηκε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365