Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τους 40-44 ετών για όλα τα εμβόλια

Η ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών θα μπορεί να κλείσει ραντεβού και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια

Την Παρασκευή 21 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών για όλα τα εμβόλια.


Την ανακοίνωσε έκανε ο γενικός γραμματείας πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Δευτέρας.


Η ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών θα μπορεί να κλείσει ραντεβού και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια, ενώ όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί πότε θα ανοίξουν οι πλατφόρμες και για τις επόμενες ηλικιακές ομάδες, δηλαδή για τους 35-39 και 30-34.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365