Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Κρήτη: Νεκρή η 44χρονη Γλυκερία που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Αρχικά είχε εισαχθεί με θρομβοπενία στο Βενιζέλειο, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ

Ο εγκεφαλικός θάνατος της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη, που εδώ και ημέρες νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, διαπιστώθηκε πριν λίγες ώρες. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, η ΜΕΘ του νοσοκομείου ενημέρωσε την οικογένεια για τα αποτελέσματα των τεστ εγκεφάλου, τα οποία έδειξαν ότι δυστυχώς η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.


Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, σήμερα το πρωί οι γιατροί προχώρησαν και στην αποσωλήνωση της άτυχης γυναίκας.


Υπενθυμίζεται ότι εμφάνισε επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες. Αρχικά είχε εισαχθεί με θρομβοπενία στο Βενιζέλειο, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ λόγω επιδείνωσης της κατάστασής της υγείας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365