Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά ραγδαίες εξελίξεις: Σημαντικό εύρημα των αρχών

Πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των ερευνών θεωρούν οι αστυνομικοί ένα βίντεο-ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια τους

Είναι ίσως η πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών. Όσο περνούν οι μέρες τόσο πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τις κινήσεις και τη δράση των δολοφόνων εντός μεζονέτας.


Κι αυτό καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να δείχνει ότι ήταν εκεί το μοιραίο βράδυ. Γι’ αυτό οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.


Πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των ερευνών θεωρούν οι αστυνομικοί ένα βίντεο-ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια τους. Σε αυτό απεικονίζεται ένας άνδρας, το μοιραίο βράδυ στις 05:22, φορώντας καπέλο, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο «τσιλιαδόρος» της συμμορίας.


Οι αξιωματικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίγοντας τη βεντάλια των ερευνών όχι μόνο σε σκληρούς ποινικούς. Αν αποδειχτεί ότι δεν ήταν κάποιο πρόσωπο της γειτονιάς που απλώς βρισκόταν εκεί τη συγκεκριμένη ώρα, τότε θα μιλάμε για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που θα φέρνει τις αρχές μπροστά σε ένα μέλος της δολοφονικής συμμορίας.


Αν όμως αποδειχτεί ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει σχέση με την υπόθεση τότε οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν στο παζλ των αναπάντητων ερωτημάτων για το τι συνέβη εντός της μεζονέτας, τα οποία παραμένουν ακόμη πολλά και ομιχλώδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365