Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Μέγας ΠΑΟΚ! Νίκησε τον Ολυμπιακό και το σήκωσε στο ΟΑΚΑ

Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Δικεφάλου

Με γκολ του Κρμέντσικ στο 90’ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2 – 1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το 8ο κύπελλο της ιστορίας του.


Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βιερίνια στο 35’. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν με ωραίο γκολ του Εμβιλά.


Ωστόσο, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και έχασε τις ευκαιρίες στο τελευταίο μέρος του αγώνα.


Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κρμεντσικ, όμως ο Τσέχος σκόραρε στην τρίτη και φαρμακερή και χάρισε το τρόπαιο στους «ασπρόμαυρους».


Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Δικεφάλου για τον 11ο τίτλο στην ιστορία του Συλλόγου.


Ολυμπιακός (3-4-3): Σα - Παπασταθόπουλος (25’ Ρεαμπτσιουκ), Σεμέδο, Εμβιλά - Ανδρούτσος, Καμαρά (90’+2’ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Χολέμπας - Μπρούμα (46’ Φορτούνη), Μασούρας (86’ Χασάν), Ελ Αραμπί

Στον πάγκο έμειναν: Τζολάκης, Τιάγκο Σίλβα, Καλογερόπουλος, Λαλά, Ραντζέλοβιτς

ΠΑΟΚ (3-4-3): Πασχαλάκης - Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο - Ροντρίγκο, Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπαμπά (90 +5’ Μιχάι) - Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (80’ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (80’ Κρμέντσικ)

Στον πάγκο έμειναν: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τζόλης

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Βοηθοί: Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν ντε Φρις (Ολλανδία)

Τέταρτος: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθία)

VAR: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία), AVAR: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365