Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/5 Κριός 

Αγαπητοί Ταύροι, μην σας παρασύρει η πολύπλευρη εμπειρία και σοφία σας… Αν το παρακάνετε, θα εξαντλήσετε τον εαυτό σας!
Μια όψη υποστήριξης ανάμεσα στον ευφυή Ερμή και τον αφοσιωμένο Κρόνο, σας προκαλεί να εστιάσετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.
Η ικανοποίηση που θα νιώσετε ολοκληρώνοντάς τις, θα ξεπεράσει τη στιγμιαία χαρά για τη διεκδίκηση κάτι «λαμπερού». Αν κινηθείτε οχευμένα, θα σημειώσετε περισσότερες επιτυχίες! 

ζώδια σήμερα 12/05 Δίδυμοι

Μην αρκείστε στη λάμψη σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα δυναμικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, απαιτεί να κάνετε κάτι παραπάνω από το να είστε υπέροχοι. Μπορεί εύκολα να σας παρασύρουν οι ευχάριστοι διάλογοι και το φλερτ… Αλλά όταν πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια, λειτουργήστε άρτια. Και αν πρέπει να ηγηθείτε ενός στόχου, μην διστάσετε να διανείμετε καθήκοντα και σε άλλους! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην μένετε στο συναίσθημα και παραμερίζετε το ένστικτό σας! Οι διαισθητικές σας κεραίες είναι ενεργοποιημένες και θα αντιλαμβάνεστε όσα υποκρύπτονται σε κάθε χώρο. Αν κάτι σας προβληματίζει, πρέπει να το ερευνήσετε περαιτέρω. Ακόμα κι αν δεν σας ευχαριστήσουν όσα ανακαλύψετε, δεν είναι αργά για διορθωτικές κινήσεις. Δικαιούστε και να αποχωρήσετε από μια κατάσταση, αν δεν συνάδει με τις αξίες και το όραμά σας! 

ζώδια σήμερα 12/05 Λέων

Δεν αρκεί η καλή πρόθεση για να διατηρηθεί μια σχέση, αγαπητοί Λέοντες! Ίσως να έχει βαρύνει η ατμόσφαιρα με ένα σημαντικό άτομο της ζωής σας. Αντί να μένετε άπραγοι, συναντήστε άλλους φίλους σας… Θα διαπιστώσετε ότι κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια – και είναι πιθανό να εκτιμήσετε περισσότερο τη δική σας. Εξίσου ανακουφιστική θα αποδειχθεί και μια έντονη δραστηριότητα. Κινήστε το σώμα σας και θα ακολουθήσει η τόνωση της διάθεσής σας! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, λένε ότι «το ένα χέρι νίβει το άλλο»… Και αυτό πρέπει να εφαρμόσετε, τώρα που ένα τρίγωνο των Ερμή – Κρόνου αυξάνει τη γοητεία σας! Προσεγγίστε τους φίλους σας με επιρροή, αν μπορούν να δώσουν ταχύτητα σε μια χρονοβόρα διαδικασία που θα σας ωφελήσει. Μην θεωρήσετε ότι θα χαρακτηριστείτε ατομιστές, θα συμβάλλετε κι εσείς στη συνέχεια σε ένα δικό τους εγχείρημα! 

ζώδια σήμερα 12/05 Ζυγός

Καλά κάνετε και νιώθετε αισιόδοξοι για μια ρομαντική προοπτική, αγαπητοί Ζυγοί… Αρκεί να μην την «αμαυρώσετε» με μια υπερβολικά μυστηριώδη στάση! Χωρίς να αποκαλύψετε κάθε μυστικό σας, πρέπει να μοιραστείτε λίγα πράγματα για την προσωπική σας ιστορία. Οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να σχεδιάσετε το μέλλον σας: Φροντίστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας με χαρωπή διάθεση, αντί να ξεκινήσετε μια αγχωτική συζήτηση! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προτιμήστε να έλξετε αντί να επιδιώξετε! Γνωρίζετε καλά ότι ο υπερβολικός ζήλος και η πίεση, σπάνια φέρνουν αποτελέσματα. Πρέπει να προσελκύσετε τους άλλους, θέτοντας ακαταμάχητα επιχειρήματα. Θα δείτε πολλούς να μετανιώνουν που σας απέρριψαν ή σας προσπέρασαν. Επιδείξτε αυτοπεποίθηση με όσους αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας, ειδικά αν ασκούν και εποικοδομητική κριτική! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Οι συνέργειες βρίθουν από δυνατότητες, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό διαβεβαιώνει η σύμπραξη του Ερμή με τον σταθεροποιητή Κρόνο. Επιλέξτε τώρα τα δυναμικά σας δίδυμα, αποφεύγοντας τα άτομα που δεν βλέπουν τα εγχειρήματά σας με την απαραίτητη σοβαρότητα… Προσεγγίστε εκείνα που θα αντέξουν τη διαδρομή, θέτοντας ξεκάθαρα τους όρους σας. Ακόμα και ένα διακριτικό «τελεσίγραφο», θα κατευνάσει τους όποιους δισταγμούς! 

Αγαπητοί Αιγόκεροι,

 πυροδοτήστε την εσωτερική λάμψη σας! Η ευημερία γίνεται στόχος, γι’ αυτό καλείστε να δώσετε οι ίδιοι ώθηση στο σώμα και το μυαλό σας. Στραφείτε στα τονωτικά ροφήματα, προτιμήστε μια σαλάτα αντί για τηγανητές πατάτες, προσθέστε θρεπτικά λαχανικά στη διατροφή σας. Να κάνετε τακτά διαλείμματα για έναν περίπατο, ασκήσεις με βαθιές ανάσες ή διαλογισμό. Το οξυγόνο θα επαναφορτίσει τη διάνοιά σας και θα καταλήγετε σε πιο ισορροπημένες αποφάσεις! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Το μεγαλείο σας αναδεικνύεται, αγαπητοί Υδροχόοι… Γι’ αυτό πρέπει να το διαχειριστείτε με λίγη μετριοπάθεια! Αυτό επιτάσσει μια συνάντηση του συνετού Κρόνου με τον διανοητικό Ερμή. Φυσικά έχετε κερδίσει το δικαίωμα να καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας. Αξιοποιήστε αυτή την ηγετική θέση, προκειμένου να περιλάβετε κι άλλους στους θριάμβους σας. Η γνωστοποίησή τους μέσα από τρίτους, θα κάνει πιο στιβαρές τις επιτυχίες σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας τρώγοντας! Αν είστε έτοιμοι να ορμήσετε σε ένα βουνό πατάτες τηγανητές ή ένα τεράστιο παγωτό, στραφείτε στην καταγραφή των συναισθημάτων σας. Μια περιοριστική όψη ανάμεσα στον αυστηρό Κρόνο και τον Ερμή, δείχνει ότι ίσως καταπνίγετε τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας σε δύσκολες καταστάσεις. Μην διστάσετε να μιλήσετε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, ακόμα και μόνο για να ξεσπάσετε. Θα ακολουθήσει και ένας παραγωγικός διάλογος, όταν θα ξεπεράσετε αυτή την αιχμηρή φάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365