Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Ή πεθαμένος ή φυλακισμένος θα βρισκόταν

Ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν για χρόνια μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης βρίσκονται σε νομική αντιπαράθεση και η Τζούλια σχολίασε όσα συνέβησαν με τη φυλάκιση του.


Ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν για χρόνια μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όμως μια κλοπή που έγινε στο σπίτι της, τους έφερε αντιμέτωπους, με το πρώην μοντέλο να τον κατηγορεί πως σκηνοθέτησε την κλοπή των χρημάτων από το σπίτι της και του έκανε μήνυση για τα 200.000 ευρώ που εξαφανίστηκαν τότε από το χρηματοκιβώτιο της. Η δικαστική τους διαμάχη μαίνεται κοντά 11 χρόνια, έχει αναβληθεί δέκα φορές και τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες με τον παρουσιαστή, δεν έμειναν ασχολίαστα από τη Τζούλια Αλεξανδράτου.


Καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης διάγει τα πρώτα του 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ζήτησε να έχει ειδική διατροφή και να μπει στα μεροκάματα της φυλακής, κατηγορούμενος για δύο αδικήματα και 9 πλημμελήματα, η πρώην συνεργάτιδα του, Τζούλια Αλεξανδράτου, ήταν αρκετά λιτή και περιεκτική στη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα On Time για τη φυλάκιση του παρουσιαστή.


«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».


Εκτός λοιπόν από τις δίκες για τις κατηγορίες του κ. Βρούτση εις βάρος του, αλλά και για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, ο κ. Φουρθιώτης αναμένεται να δικαστεί σε μεταγενέστερο χρόνο και για όσα τον καταγγέλλει η Τζούλια Αλεξανδράτου, με τον εκπρόσωπο του να αναφέρει παλαιότερα πως η καταγγελία αυτή ήταν μια πράξη εκδίκησης, επειδή ο κ. Φουρθιώτης διέκοψε τη συνεργασία του μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365