Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Οργανωμένες Αθλητικές Εγκαταστάσεις: Ανοίγουν την Δευτέρα - Δείτε τις οδηγίες - Τι ισχύει για ανοιχτούς χώρους και τεστ

Δείτε όλο το έγγραφο

Διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19.


Δείτε όλο το έγγραφο ΕΔΩ για τις Oδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους


Δείτε όλο το έγγραφο ΕΔΩ για τις Οδηγίες λειτουργίας ακαδημιών (12/05/2021)


Τέλος Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα επιδότησης για τα γυμναστήρια


Γύρω στις 28 – 30 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για την επιδότηση σε γυμναστήρια και παιδότοπους, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως το η ενίσχυση θα είναι από 4.000 ευρώ (με έναν εργαζόμενο) έως 17.000 ευρώ (με 9 εργαζόμενους και πάνω).


Σχετικά με το επίδομα στην εστίαση, σημείωσε πως 4.800 επιχειρήσεις έχουν κάνει αιτήσεις στην πλατφόρμα ependyseis.gr, ενώ υπενθύμισε πως την Τετάρτη ξεκίνησε το πρόγραμμα για τη δανειοδότηση έως 50.000 ευρώ των επιχειρήσεων με έως και 200.000 ευρώ τζίρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365