Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Αλμωπός: Ένταση στις εξέδρες, τα άκουσε ο Αντωνίου

Παιχνίδι για γερά νεύρα

Μεγάλη ένταση σε αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Αλμωπού με την Βέροια, η οποία έληξε χωρίς τέρματα.


Οι αποφάσεις του διαιτητή Κατσικογιάννη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, αφού δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως τα σφυρίγματα του ήταν 90-10 υπέρ της Βέροιας.


Δύο είναι οι φάσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, αρχικά η ανύπαρκτη αποβολή του Ασλαμπάνογλου στο 42' για την οποία σαν ενημερώσαμε νωρίτερα και στην συνέχεια το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Lucero και η αποβολή που έπρεπε να δοθεί στον αμυνόμενο της Βέροια, με το διαιτητή να κλείνει τα μάτια.


Μετά την φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε, κάποιοι φίλαθλοι του Αλμωπού τα έψαλαν για τα καλά στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντωνίου, ο οποίος βρισκόταν στα επίσημα του γηπέδου. Μετά από την παρέμβαση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση που βρισκόταν στο σημείο, καθώς και του Προέδρου του Αλμωπού Φώτη Παντελίδη, τα πνεύματα ηρέμησαν.


Ο κ. Αντωνίου είδε την σφαγιαστική διαιτησία εναντίον του Αλμωπού και οφείλει και ο ίδιο να κάνεις τις ενέργειες που πρέπει για να μην υπάρξει παρόμοια αντιμετώπιση. Θυμίζουμε η ομάδα της Αριδαίας από την αρχή της σεζόν έχει αρκετές εχθρικές διαιτησίες.

5 σχόλια:

  1. Ναι σωστα αντεδρασαν οι φιλαθλοι γιατι εχουν γινει πολλα εναντιον του αλμωπου φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοί φίλαθλοι; ό Μπάτσης πρίν γίνει δήμαρχος δεν ήξερε από πού μπαίνουν στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Μπατση ο Αλμωπος παιζει FL ταγάρι!Επισης με Μπατση έχει αποδυτήρια,γήπεδο και ολόκληρο ιματισμό Μουσχαρε!Οσο για το κράξιμο στον Αντωνιου,έπρεπε να γίνει γιατί αν ο Αλμωπος πέσει θα πρέπει να φύγει από τον Νομο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο φίλος καλά τού τά είπες Χάρι στον Μπάτση έχει χορηγό ή ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνίου ασχολήσου και λίγο με τις τοπικές ομάδες και όχι μόνο με το αφεντικό σου τον Σαββίδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365