Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 6/5 Κριός 

Ακολουθήστε τον αποδοτικό οίστρο σας ακόμα και μετά τις εργασιακές ώρες, αγαπητοί Κριοί! Μια σύμπραξη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη στη ζώνη σας της καριέρας, δείχνει ότι οι διαπροσωπικές επαφές θα σας ευνοήσουν.
Μπορείτε να μπείτε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομάδες, που θα τονώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Αξιοποιήστε κάθε γνωριμία για να διευρύνετε τον κύκλο σας και «παίξτε» διάφορους ρόλους μέσα στις σχέσεις σας. Αν πάντα είστε οι αρχηγοί, αλλάξτε θέσεις – και αντιστρόφως!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην καταπνίγετε αυτά που θέλετε να πείτε, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά επιλέξτε το σωστό μέρος και την κατάλληλη στιγμή για τις συζητήσεις σας!
Αυτό επιτάσσει ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στον φιλοσοφικό 9ο Οίκο σας. Θα είναι αδύνατον να κάνετε επιφανειακούς ή κοινωνικούς διαλόγους, θέλετε πιο ουσιαστικούς δεσμούς.
Αν σκέφτεστε κατά πόσο οι άλλοι θα δεχθούν την ειλικρίνειά σας, επιλέξτε να μιλήσετε με ευγένεια ώστε να μην θίξετε κανέναν!

ζώδια σήμερα 06/05 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι πιθανό να νιώθετε τις δονήσεις της ατμόσφαιρας; Αυτό είναι το αποτέλεσμα της «μαγείας» της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στην πιο μεταφυσική πτυχή σας. Με τη διαίσθησή σας οξυμένη, αρκεί μια νύξη για να λάβετε το μήνυμα… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οφείλετε και να μεταφράσετε. Θα πετύχετε περισσότερα αν παραμερίσετε τη λογική και εστιάσετε στις αισθήσεις σας, ακόμα και για δημιουργικά ενδιαφέροντα

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην πιεστείτε να ανοιχτείτε όπου δεν νιώσετε άνετα! Αυτό ορίζει η συνάντηση της λάγνας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στη ζώνη σας των συμπράξεων. Οι διαπροσωπικές επαφές θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς να αποκλείεται να εξελιχθούν σε πρόγευμα στο κρεβάτι αύριο… Αν πρόκειται για έναν φίλο ή συνεργάτη που χρειάζεται να μιλήσει, προσφερθείτε ανιδιοτελώς. Είναι καλό να ενδυναμώνετε αυτές τις σχέσεις! 

ζώδια σήμερα 06/05 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αδράξτε τη μέρα από νωρίς! Η καλαίσθητη Αφροδίτη συναντά τον στρατηγικό Πλούτωνα στον οργανωτικό 6ο Οίκο σας, γι’ αυτό θα σας κατακλύσει η έμπνευση. Ακόμα κι αν γίνετε κάπως εμμονικοί με τα εγχειρήματά σας, είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Με ποιους μπορείτε να έρθετε σε επαφή, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου; Όλοι μπορούν να σας παράσχουν εναύσματα, τώρα που η ατμόσφαιρα ευνοεί την υποστήριξη!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τολμήστε να βουτήξετε στα βαθιά! Έχετε την εύνοια μιας σύμπραξης ανάμεσα στον διεισδυτικό Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Οι δονήσεις θα δημιουργήσουν εντυπωσιακές σπίθες – και πρέπει να εξερευνήσετε την όποια έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας!

ζώδια σήμερα 06/05 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση αποπνέει θαλπωρή για εσάς! Μια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ζητά φώλιασμα και κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας των ριζών. Σημασία δεν έχει τι υπάρχει κάτω από την οροφή σας – αλλά ποιος. Μήπως είναι καιρός να αποκτήσετε έναν «συγκάτοικο», είτε να απαλλαγείτε από κάποιον που σας χαλά την αισθητική; Τώρα που οι οικογενειακοί δεσμοί ευνοούνται, βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η κοινωνική σας διάθεση αναλαμβάνει τις εξελίξεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύμπραξη του Πλούτωνα που σας κυβερνά με την Αφροδίτη, απαιτεί περισσότερη επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει να αναρτήσετε τα προβλήματά σας στο διαδίκτυο, προτιμήστε τις πιο προσωπικές προσεγγίσεις. Αν είστε λίγο πιο δεκτικοί, μπορεί ένας κρυφός θαυμαστής να εκφράσει το ενδιαφέρον του ή μια φιλία να πάρει πιο ρομαντική χροιά! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας, αγαπητοί Τοξότες! Το βουνό των άπλυτων δεν θα μπει μόνο του στο πλυντήριο, τα φυτά σας δεν θα ποτιστούν από άλλους. Αλλά υπάρχει και ευχάριστη πτυχή στην ατμόσφαιρα: Μια συνάντηση της υπερβολικής Αφροδίτης με τον εστιασμένο Πλούτωνα στην πρακτική γωνία σας, θα κάνει αυτές τις δραστηριότητες πιο ευχάριστες. Βάλτε μουσική, ανάψτε αρωματικά κεριά και φορέστε κάτι άνετο… Έτσι θα κάνετε την εμπειρία και πιο αισθησιακή!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Χαλαρώστε τη θωράκισή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δεν συνηθίζετε να δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας, προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πάντα πιο στρατηγικά. Όμως μια συνάντηση της ερωτικής Αφροδίτης με τον Πλούτωνα του πάθους, θα κεντρίσει κάποιες ευαίσθητες διεργασίες. Τώρα μπορείτε να στήσετε γέφυρες, καθώς αποβάλλετε τον φόβο της απόρριψης. Αν είστε δεσμευμένοι, αρκεί λίγη επιπλέον ερωτική και αποκαλυπτική διάθεση για να τονώσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Καιρός είναι να κάνετε μια ανάπαυλα, αγαπητοί Υδροχόοι! Σας την προσφέρει η εναρμόνιση της Αφροδίτης με τον βαθυστόχαστο Πλούτωνα στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας. Αφήστε όσο πιο άδειο μπορείτε το πρόγραμμά σας, ακόμα κι αν πρόκειται απλά να περιφέρεστε στο σπίτι. Ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται, ωστόσο μην κάνετε τίποτα που δεν απολαμβάνει η ψυχή σας. Η πιο «δραστήρια» ενασχόλησή σας, μπορεί να είναι ο διαλογισμός ή ο κήπος σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε μόνο φίλοι ή περιέχει ρομαντισμό μια στενή σχέση σας; Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να το διερευνήσετε, καθώς ο διεισδυτικός Πλούτωνας συμπράττει με τη ρομαντική Αφροδίτη. Ωστόσο, κάντε με σύνεση τα βήματά σας… Δεν θέλετε να γίνει περίπλοκη μια φιλία, γι’ αυτό μην παίξετε με τη φωτιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365