Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/5 Κριός 

Τολμήστε να δράσετε πιο αντισυμβατικά απ’ όσο συνηθίζετε, αγαπητοί Κριοί! Το ευνοεί μια γλυκιά γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον πειραματικό Ουρανό.
Ακολουθήστε την καινοτόμα παρόρμησή σας, ακόμα κι αν κάποιοι πουν ότι είναι ανέφικτα τα ζητούμενά σας… Αυτό είναι αρκετό για να πυροδοτηθείτε περισσότερο, να δοκιμάσετε νέα πεδία. Ο χρόνος είναι χρήμα – γι’ αυτό κάθε «δαπάνη» σας πρέπει να αξίζει τον κόπο! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Περιπλανηθείτε έξω από τις προβλεπόμενες διαδρομές σας, αγαπητοί Ταύροι!
Το πλανητικό σκηνικό προάγει την περιπέτεια, χωρίς να είναι απαραίτητο να ανατρέψετε την καθημερινότητά σας.
Αλλάξτε τη διαδρομή που πάτε στη δουλειά ή επιστρέφετε, δοκιμάστε καινούργιες γεύσεις στην κουζίνα σας. Ακόμα και μια σύντομη απόδραση, μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία και την οπτική σας!

ζώδια σήμερα 28/05 Δίδυμοι

Το στοιχείο της έκπληξης μπορεί να ισορροπήσει ξανά μια σχέση σας, αγαπητοί Δίδυμοι… Ειδικά αν αφορά τον ρομαντικό τομέα σας! Δεν χρειάζεται να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, αρκεί να έχετε ανοικτό μυαλό και να απολαύσετε τη συναρπαστική ενέργεια του διαφορετικού. Η καινοτομία αυξάνει την ντοπαμίνη, που θα φορτίσει την σέξι ιδιοσυγκρασία σας. Μην διστάσετε να αξιοποιήσετε και την αίσθηση του χιούμορ, να μην παίρνετε τα πάντα τόσο στα σοβαρά! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο συμβιβασμός και η θυσία είναι δύο εντελώς διαφορετικές πρακτικές! Μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες όλης της ομάδας, ούτε να γίνεται το δικό σας σε όλους τους τομείς. Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ουρανό, σας βοηθά να εντοπίσετε τις χρυσές τομές σε κάθε περίσταση. Αξιοποιήστε την εύνοια, μαθαίνοντας τις προτιμήσεις των άλλων και εκφράζοντας τις δικές σας. Ο καλύτερος τρόπος για να βρίσκετε λύσεις σε κάθε πρόβλημα, είναι να συζητάτε τις επιλογές πριν καν προκύψει!

ζώδια σήμερα 28/05 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, φαίνεται ότι η καθημερινότητά σας διέπεται από μονοτονία! Αυτή είναι η στιγμή να αλλάξετε προσέγγιση, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα κι αν δεν έχετε θεαματικά αποτελέσματα αμέσως, το θέμα είναι να πειραματιστείτε. Φυσικά δεν θα ρισκάρετε ένα επίφοβο εγχείρημα, προτιμήστε κάποιο που επιδέχεται δοκιμές. Δεν αποκλείεται αυτό να σας εμπνεύσει να εξελίξετε μια νέα σας δεξιότητα ή να σας επιφέρει νέους συμμάχους!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ύλη συναντά το πνεύμα, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, συστήνει να συνδυάσετε την καλαισθησία με τις αρχές σας. Για παράδειγμα, ενισχύστε την οικονομία της τοπικής αγοράς ή αντικαταστήστε ένα προϊόν που προτιμάτε με ένα οικολογικό. Κάθε κίνηση θα ενισχύσει το αίσθημα προσφοράς, ακόμα κι αν αφορά έναν έλεγχο στην ντουλάπα σας. Μαζέψτε όσα ρούχα δεν φοράτε πλέον και δωρίστε τα σε φιλανθρωπικές ομάδες και σε φίλους που τα χρειάζονται!

ζώδια σήμερα 28/05 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει τελευταία κάποιες στενές σας σχέσεις! Το φορτωμένο πρόγραμμα δεν πρέπει να στερεί στιγμές οικειότητας από εσάς και τους αγαπημένους σας. Πρέπει άμεσα να εξασφαλίσετε χρόνο, ώστε να ενδυναμώσετε και πάλι αυτούς τους δεσμούς. Οι φίλοι και οι συγγενείς θα χαρούν να ανταλλάξετε τα νέα σας… Και μην εκπλαγείτε αν αυτές οι επαφές αναδείξουν και κάποιες νέες συμπράξεις!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, συνήθως ακολουθείτε την πεπατημένη για κάτι που θέλετε να υλοποιηθεί… Αλλά μήπως έτσι περιορίζετε τον εαυτό σας; Ένα τρίγωνο ροής ανάμεσα στη Σελήνη και τον καινοτόμο Ουρανό, προτείνει να αλλάξετε τακτική. Ίσως οι απόψεις νέων συνεργατών ή φίλων να σας δώσουν αποδοτικές ιδέες. Επίσης, θα είναι μια υπενθύμιση ότι έχετε πληθώρα ανθρώπων στο πλάι σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην παραμερίζετε τις πρακτικές πτυχές των θεμάτων σας, αγαπητοί Τοξότες! Όσο κι αν λαχταράτε να «αποδράσετε» από υποχρεώσεις, οι λογαριασμοί δεν θα πληρωθούν από μόνοι τους. Αντί να αποζητάτε την άμεση ικανοποίηση, προτιμήστε να θέσετε κίνητρα με ανταμοιβές για τον εαυτό σας. Η ψυχαγωγία θα είναι πιο απολαυστική, όταν μπορείτε να γιορτάσετε μια εβδομάδα με καλά αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να προκαλέσετε τα κατεστημένα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Φροντίζει γι’ αυτό η αρμονική γωνία της Σελήνης στο ζώδιό σας, με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 5ο Οίκο σας του δράματος. Τώρα είναι η στιγμή να αναταράξετε τα νερά, φυσικά με γνώμονα τη σύνεσή σας. Η φυσική κίνηση θα σας φορτίσει ενεργειακά, κάτι που θα ενισχύσει και την ερωτική σας διάθεση… Διατηρήστε αυτές τις σέξι δονήσεις, διερευνώντας κάθε υποσχόμενη προοπτική!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Προσέξτε να μην σας καταπιεί το συναίσθημα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αντί να χαθείτε στις σκέψεις σας, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια δραστηριότητα. Μπορείτε να τακτοποιήσετε το γραφείο σας ή να ασχοληθείτε με μια χειροτεχνία. Ενεργοποιήστε και τις αισθήσεις σας, ανάβοντας αρωματικά κεριά ή με τονωτικά ροφήματα. Μην περάσετε πολύ χρόνο μόνοι, η παρέα φίλων και αγαπημένων ατόμων θα ανορθώσει τη διάθεσή σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Τελειοποιήστε την τέχνη της κινητικότητας, αγαπητοί Ιχθύες! Ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σας κάνει αεικίνητους, κάτι που θα δυσκολέψει την εστίασή σας. Δικαιούστε αυτή την ανάπαυλα, καθώς τελικά θα τονώσει την παραγωγικότητά σας. Το κλειδί είναι να παραμείνετε σε κίνηση, ακόμα και με έναν περίπατο ή βόλτα με το ποδήλατο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365