Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Έγκλημα στη Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις – Έρχονται ανατροπές στην υπόθεση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν

Όπως σημείωσε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, ενδεχομένως στην υπόθεση να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις ή ακόμα και ανατροπές...


«Παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και την αναγνώριση των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων, όπως έχει περιγραφεί από τον 32χρονο πιλότο» σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζοντας ότι τα ευρήματα είναι λιγοστά…


Τα ερωτήματα που ανέφερε ο δημοσιογράφος και που ερευνούν οι Αρχές είναι αρκετά…


Επίσης οι αστυνομικοί διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη μητέρα, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.


Επίσης είναι περίεργο το γιατί οι εγκληματίες άφησαν το κινητό του 32χρονου…


Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο Live News:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365