Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Τι ώρες θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ αύριο, Τετάρτη του Πάσχα

Ανοιχτά πάλι αύριο

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ σήμερα Τρίτη (4/5), οπότε και έχουν μεταφερθεί οι εκδηλώσεις για τη φετινή Πρωτομαγιά. Ανοιχτά πάλι αύριο. Το ωράριο.


Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ σήμερα Τρίτη (4/5), οπότε και έχουν μεταφερθεί οι εκδηλώσεις για τη φετινή Πρωτομαγιά. Ανοιχτά πάλι αύριο με το κλασικό ωράριο από τις 8 συνήθως το πρωί.


Όπως ανακοίνωσε το Υπ. Εργασίας στα μέσα Απριλίου, «Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021 μετατίθεται για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021». Οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις προς το κοινό, με τις οποίες ενημερώνουν πως ανεβάζουν ρολά, ξανά, την Τετάρτη 5 Μαΐου.


Όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα τροφίμων εξακολουθούν να έχουν την υποχρέωση να στείλουν μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033 για τις αγορές τους. Αυτό που άλλαξε είναι ότι η μετακίνηση για σούπερ μάρκετ μπορεί να γίνει και εκτός Δήμου.


Σε ισχύ βρίσκεται, εξάλλου, και το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365