Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Η εικόνα που ραγίζει καρδιές λίγο μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας στα Γλυκά Νερά.


Είναι η φωτογραφία με έναν συνάδελφό του, ο οποίος κρατάει στοργικά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της Κάρολαϊν και του Χαράλαμπου που έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά με την 20χρονη κοπέλα να δολοφονείται.,


«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…», έγραψε στην ανάρτησή του.


Δείτε την ανάρτηση:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365