Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Πότε ανοίγουν τα γυμναστήρια: Ο «Γολγοθάς» και οι ελπίδες

Οι πληροφορίες λένε πως σχεδιάζεται πρόγραμμα στήριξης μέσω ΕΣΠΑ για τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων

Η εστίαση άνοιξε σήμερα, 03.05.2021, μετά από έξι ολόκληρους μήνες, ωστόσο τα γυμναστήρια είναι… σε ακόμα χειρότερη θέση, καθώς είναι κλειστά σχεδόν από την αρχή της πανδημίας.


Οι πληροφορίες λένε πως σχεδιάζεται πρόγραμμα στήριξης μέσω ΕΣΠΑ για τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων που εξακολουθούν να δεινοπαθούν και στο ζήτημα αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναγνώρισε ότι οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και γι’ αυτό θα έχουν και ειδική μεταχείριση, προαναγγέλλοντας το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.


Πάντως, ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το πότε ακριβώς θα ανοίξουν ξανά. Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, επεσήμανε ότι, πρέπει «να περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, να δούμε το θέμα της διασποράς. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασπορά, θα το περιμένουμε από τους επιστήμονες, που αυτήν τη στιγμή έχουν το νου της στο άνοιγμα της Δευτέρας».


Ακόμη, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά εξέφρασε την πεποίθησή της, πως «σε περίπου 10 ημέρες θα μπορούν να ανοίξουν τα γυμναστήρια εξαιτίας των εμβολιασμών και των self test που προχωρούν, με μεγάλη προσοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365