Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο π. Εμμανουήλ Κοντάκης νικημένος από τον κορωνοϊό

Ήταν πατέρας τριών παιδιών και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο πατέρας Εμμανουήλ, ο οποίος υπηρετούσε τον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου στο Παλαιόκαστρο για περίπου 10 χρόνια.


Σύμφωνα με του politesoraiokastrou.gr, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό αφού νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.


Ήταν πατέρας τριών παιδιών και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου. Ήταν ένας από του πιο αγαπητούς ιερείς της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.


Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


“Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σήμερα θρηνεί. Ο Θεός επέλεξε να πάρει κοντά του ένα πιστό του τέκνο που διακόνησε στο όνομά Του το ποίμνιο, όχι μίας, αλλά δύο κοινοτήτων, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Πεντάλοφο και Παλαιόκαστρο.


Το έπραξε αυτό με αγάπη, γλυκύτητα και ταπεινότητα και έλαμψε δια του παραδείγματός του. Πρόσφερε αφειδώς στήριξη πνευματική σε όσους συμπολίτες μας την χρειάστηκαν και έμπρακτα έδειξε με συνέπεια το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Ο αγαπητός σε όλους μας, πράος και πάντα χαμογελαστός παπα-Μανώλης θα μείνει για πάντα στην καρδιά και τη μνήμη μας“.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365