Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Μ. Σάββατο: Τι ώρα ξεκινάει η Αναστάσιμη Λειτουργία - Τι ώρα θα ακουστεί το «Χριστός Ανέστη»

Οι εκκλησίες αναμένεται να λειτουργήσουν με την τήρηση μέτρων προστασίας

Τι ώρα ξεκινά η λειτουργία και πότε λένε το «Χριστός Ανέστη» στους ναούς όλης της χώρας, με βάση τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου.


Οι εκκλησίες αναμένεται να λειτουργήσουν με την τήρηση μέτρων προστασίας τόσο για πιστούς όσο και για κληρικούς.


Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα ξεκινά η λειτουργία πότε λένε «Χριστός Ανέστη»

Η Αναστάσιμη Λειτουργία στους ναούς όλης της χώρας αναμένεται να ξεκινήσει το Μεγάλο Σάββατο λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.


Το «Χριστός Ανέστη» με βάση τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, αναμένεται να ακουστεί στις 21:00 σε όλη τη χώρα, ενώ η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο των ναών και η Θεία Λειτουργία θα γίνει εντός του ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365