Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/5 Κριός 

Η ένταση στην καθημερινότητα επιστρέφει, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους και θα φωταγωγεί τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Τις μεγαλεπήβολες ιδέες που επεξεργάζεστε τελευταία, τώρα μπορείτε να τις γνωστοποιήσετε σε ανθρώπους που θα βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε.
Δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά, σίγουρα βρίσκονται ήδη στον κοντινό σας κύκλο ή τις διαδικτυακές επαφές σας… Προσεγγίστε τους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Επιτέλους ανεβάζετε ταχύτητα, αγαπητοί Ταύροι! Με τον Ήλιο στα εδάφη σας για έναν μήνα, φορτιστήκατε με ενέργεια και πολλές ιδέες.
Τώρα που ο ζωοδότης πλανήτης περνά στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας, θα αλλάξετε και οπτική για τα πράγματα. Αξιοποιήστε τη γνώση που συλλέξατε και μετατρέψτε τη σε στιβαρή δράση, οργανώστε τα οικονομικά σας και τα επόμενα βήματα…

Είναι η ιδανική στιγμή να προοδεύσετε, ακόμα κι σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά! 

ζώδια σήμερα 20/05 Δίδυμοι

Ευτυχισμένη νέα αστρολογική χρονιά, αγαπητοί Δίδυμοι! Η δική σας εποχή αρχίζει, με τη μετάβαση του Ήλιου στα εδάφη και τον 1ο Οίκο σας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Είστε απόλυτα έτοιμοι να ξαναμπείτε στη δράση, ακόμα κι αν τεκταίνεται στο διαδίκτυο περισσότερο απ’ όσο θα θέλατε. Πρέπει να προωθήσετε κάποια από τα πάθη σας, γι’ αυτό επενδύσετε σε όσα θα στηρίξουν την εξέλιξή σας: Τα διαδικτυακά μαθήματα θα διευρύνουν το γνωστικό πεδίο σας. Μιας και η προσοχή σας θα αποσπάτε εύκολα αυτό το διάστημα, να κάνετε τακτά διαλείμματα με κάποιες σύντομες εξερευνήσεις! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Χρειάζεστε επαναφόρτιση, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή θα σας προσφέρει ο Ήλιος από τους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας της ανάκαμψης, ώστε να προετοιμαστείτε για τη δική σας γενέθλια περίοδο που έπεται. Αξιοποιήστε το διάστημα για να βάλετε σε τάξη το περιβάλλον σας: Από το καθάρισμα των χώρων σας μέχρι την απομάκρυνση από «ανθυγιεινά» άτομα, πρέπει να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχολογικά. Δεν θέλετε τίποτα να μπει εμπόδιο στην πορεία σας, όταν αρχίσει η εποχή του Καρκίνου! 

ζώδια σήμερα 20/05 Λέων

Εστιάστε στις συνεργασίες σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος από τους Διδύμους φωτίζει τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και της κοινότητας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αν και έχετε πολλά ατομικά και μεγάλα σχέδια, τώρα αφήστε και άλλους να εμπλακούν. Η επιτυχία είναι δική σας, όσο πιο δημοκρατικά και ισορροπημένα δράσετε. Με το διαδίκτυο να κυριαρχεί, μπορείτε να διευρύνετε τις επαφές και τους ορίζοντές σας! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Βγάλτε στην επιφάνεια τη φιλόδοξη πλευρά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος θα διαμείνει στον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 20 Ιουνίου, φορτίζοντάς σας για καινούργιες αποστολές. Αν ανήκετε σε μια ομάδα, είναι καιρός να αναδείξετε την ευφυΐα και το ηγετικό σας χάρισμα: Πολλοί θα καταλάβουν ότι είστε αναντικατάστατοι. Αν έχετε ήδη υψηλή θέση, κατευθύνετε και εκπαιδεύστε άλλους. Σκεφτείτε ότι κάποιοι βοήθησαν εσάς στην πορεία σας και ανταποδώστε το καλό κάρμα! 

ζώδια σήμερα 20/05 Ζυγός

Η ορμή σας για περιπλανήσεις αφυπνίζεται, αγαπητοί Ζυγοί! Γι’ αυτό να ευχαριστήσετε τον Ήλιο, που περνά στους Διδύμους και τον «διεθνή» 9ο Οίκο σας. Όποιοι περιορισμοί κι αν υπάρχουν ακόμη για τις μετακινήσεις, εσείς μέχρι και τις 20 Ιουνίου θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αλλάξετε σκηνικό… Κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε για να ανανεωθείτε, άλλοι να αλλάξετε τους χώρους στο σπίτι. Ίσως να μετακινήσετε έπιπλα, ώστε να ανοίξετε χώρο για να κάνετε γιόγκα ή χορό. Και αν έχετε κάτι να διδάξετε, το διαδίκτυο θα σας παράσχει μαθητές! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν μπορείτε να περιορίσετε την σαγήνη σας… Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας μέχρι τις 20 Ιουνίου! Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη μαγική σας έλξη, ακόμα και μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Οι δεσμευμένοι θα σκεφτείτε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αναμένονται επίσης πολλά υποσχόμενες προτάσεις για τα επαγγελματικά σας, ενώ ευνοούνται οι οικονομικές συμπράξεις. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να οριστικοποιήσετε συμφωνίες, αφού μελετήσετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Το «δύο» γίνεται το μαγικό σας νούμερο, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ήλιος θα διαμένει στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον τομέα σας των σχέσεων μέχρι τις 20 Ιουνίου. Το εγωκεντρικό σκεπτικό σας θα μεταλλαχτεί σε συνεργατικό, με την ενδυνάμωση των δεσμών σας να τονώνει τη συναισθηματική ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, κάποιες σχέσεις έντασης θα σας κάνουν πιο «κλειστοφοβικούς»… Αλλά αντί να αναζητήσετε την έξοδο, βρείτε τις χρυσές τομές. Μπορείτε να επαναφέρετε την αγάπη, με συνειδητή υπομονή και συνεχή επικοινωνία! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και μέχρι τις 20 Ιουνίου υπογραμμίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναφέρετε σε φόρμα το σώμα αλλά και το μυαλό σας. Γι’ αυτό φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας, ασκηθείτε, επιλέξτε όσα βελτιώνουν τη φυσική σας κατάσταση. Με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι λαϊκές αγορές μπορούν να γίνουν ένα αγαπημένο σας στέκι! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, βγάλτε τις πιτζάμες της καραντίνας! Ο Ήλιος βγαίνει από την οικιακή σας ζώνη και περνά στους Διδύμους, φωταγωγώντας τον 5ο Οίκο σας της λάμψης. Φορέστε ξανά τα αγαπημένα σας ρούχα, που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και πιο σικάτοι. Αυτό θα τονώσει τη διάθεσή σας, μιας και έχει μια χροιά «κανονικότητας». Η όμορφη εμφάνιση θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, ακόμα κι αν έχετε μικρότερο κοινό να σας θαυμάσει. Μιας και ο 5ος Οίκος αφορά επίσης τον έρωτα, δεν αποκλείεται μια γενικότερη «αφύπνισή» σας αυτό το διάστημα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πάρτε μια ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος ανοίγει την Εποχή των Διδύμων, περνώντας στον 4ο Οίκο σας των θεμελίων μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αν και είχατε περιορίσει την κοινωνικότητάς σας λόγω των υγειονομικών περιορισμών, τώρα θα το κάνετε πιο διασκεδαστικά. Θα απολαύσετε την ενασχόληση με την εσωτερική διακόσμηση και θα θέλετε να κουρνιάσετε στη φωλιά που δημιουργήσατε. Γιατί να μην περάσετε εκεί περισσότερες όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365