Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Λαμία: Εκοιμήθη η ηγουμένη της Μονής που “χτυπήθηκε” από κορωνοϊό

Εισήχθη στη ΜΕΘ κι εκεί έδωσε σκληρή μάχη

Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο, που πριν από μερικές ημέρες είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό.


Η Γερόντισσα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου χρειάστηκε επειγόντως να διασωληνωθεί καθώς η υγεία της είχε επιδεινωθεί σημαντικά.


Εισήχθη στη ΜΕΘ κι εκεί έδωσε σκληρή μάχη με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο πλάι της για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της δημιούργησε ο ιός, δυστυχώς όμως, σύμφωνα με το lamiareport.gr, το βράδυ της Παρασκευής (7/5) η 65χρονη γυναίκα κατέληξε.

3 σχόλια:

  1. Καλο παράδεισο να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επιστήμονες συμβουλεύουν τους ιερείς .Όχι το αντίστροφο.Μακάρι να άκουγαν όλοι τη φωνή της επιστήμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί οι κληρικοι όταν φεύγουν από τη ζωή λέμε ότι εκοιμηθησαν ενώ όλοι οι άλλοι πεθαίνουν. Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος, αν το ξέρει βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365