Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Σύζυγος της Καρολάιν: Αναμοχλεύονται εικασίες που έχουν ήδη ερευνηθεί

Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα

Απάντηση για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση της ληστείας και δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, δίνει, μέσω του Live News, ο σύζυγός της.


Όπως περιγράφει, επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της.


«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας.», δήλωσε ο σύζυγός της.


Οι αστυνομικοί, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι το οποίο να απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό, με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.


Ο 32χρονος πιλότος, ξεκαθαρίζει ότι η κατάθεση αυτή, όπως και ότι άλλο έρχεται στο «φως» μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, είναι στοιχεία τα οποία ήδη έχουν εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς.


«Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση.», αναφέρει ο 32χρονος.


Ο 32χρονος πιλότος, στην αποκλειστική του δήλωση στο Live News, αναφέρθηκε και σε αυτά τα ερωτήματα που θέτονται ως αναπάντητα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά.


Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.


«Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το «ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να «ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς.», σημειώνει.


Ο 32χρονος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ένα ακόμα οικείο πρόσωπο της Κάρολάϊν, στις Αρχές.


Ερωτήματα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν


Ο 32χρονος γνωρίζει πράγματα από την ανάκριση βέβαια «αυτό που λέει ότι αναζητούνται απαντήσεις για να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα, είναι μια αμφιλεγόμενη άποψη», τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.


«Υπάρχουν ζητήμα που πρέπει να απαντηθούν», ανέφερε.  Ίχνη των δραστών δεν υπάρχουν πουθενά. Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει οποιαδήποτε κίνησή τους μέσα ή έξω από το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365