Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/5 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά – και πραγματικά αξίζουν! Μην βάζετε όριο σε όσα θέλετε να μοιραστείτε με φίλους, στα κομπλιμέντα που θέλετε να τους κάνετε. Ακόμα κι αν έχετε μια τάση να ταράζεστε εύκολα αυτή την περίοδο, οι διάλογοί σας θα αποδειχθούν καθαρτικοί και χαλαρωτικοί.
Φροντίζει γι’ αυτό ένα τονωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που ευνοεί ακόμα και την υιοθέτηση νέων πρακτικών ανάμεσά σας: Καθιερώστε μια εβδομαδιαία επαφή, για να ανταλλάσσετε απόψεις για καθετί καινούργιο που ακούσατε ή διαβάσατε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η ανάγκη σας είναι να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους! Αυτή είναι η επίδραση μιας φλύαρης γωνίας ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον άτεγκτο Κρόνο.
Ακόμα και με τους υγειονομικούς περιορισμούς, μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε πιο στρατηγικά. Οι επαφές μέσω διαδικτύου θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.
Προσεγγίστε πιθανούς συνεργάτες με προοπτικές, με ένα τολμηρό μήνυμα που θα τους προσκαλεί να συμπράξουν σε ένα εγχείρημά σας!

ζώδια σήμερα 19/05 Δίδυμοι

Οι φιλοδοξίες σας λαμβάνουν επιπλέον ώθηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό μια ευθυγράμμιση της δημιουργικής Αφροδίτης με τον Κρόνο της δόμησης. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε με την καινοτομία και πάρετε λάθος πορεία. Η καλύτερη τακτική είναι να συνδυάσετε την εφευρετικότητά σας με την παραδοσιακή σοφία. Σίγουρα θα καταλήξετε σε κάτι αυθεντικό, που τα αποτελέσματά του θα έχουν διάρκεια!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Προσέξτε κάποιες πιθανές άβολες στιγμές, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον περιοριστικό Κρόνο, μπορεί να σας δυσκολέψει να «διαβάσετε» τους άλλους. Μην παίρνετε προσωπικά μια ασαφή ή αδιάφορη αντιμετώπιση κάποιου… Όλοι προσπαθούν να συντονιστούν με την καινούργια πραγματικότητα και να διαχειριστούν τα αισθήματά τους. Συνεχίστε τις προσπάθειες προσέγγισης, χωρίς να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες! 

ζώδια σήμερα 19/05 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η αγάπης είναι «διεθνής» – γι’ αυτό έχει διάφορες μορφές! Αν ένα άτομο σας έχει γίνει σχεδόν εμμονή, προσπαθήστε να στραφείτε σε μια δημιουργική ενασχόληση. Αν οργανώνετε μια διαδικτυακή συνάντηση, αποφύγετε τα δραματικά ή εύθικτα άτομα… Το ζητούμενό σας είναι να χαλαρώσετε, όχι να πιεστείτε. Δείτε μια ευχάριστη ταινία, παίξτε παιχνίδια. Όπως υποστηρίζει ο νόμος του Μέρφι, μόλις αποσπαστείτε από το άτομο που σας προβληματίζει, θα κάνει εκείνο την επαφή!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είναι αξιέπαινο να έχετε στόχους… Αλλά αν πιέζετε καταστάσεις γι’ αυτούς, μπορεί να χάσετε το κοινό σας! Δεν πρέπει να μετατρέψετε τη γοητεία σας σε χειραγώγηση, σκεπτόμενοι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι άλλοι θα νιώσουν ότι έχετε κίνητρο και θα απομακρυνθούν. Αφήστε τις συγκυρίες να βρουν τη ροή τους και μιλήστε ευθέως αν χρειάζεστε ταχύτερους ρυθμούς σε κάποιες καταστάσεις! 

ζώδια σήμερα 19/05 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θαυμάζετε τα άτομα που πορεύονται με τους δικούς τους κανόνες… Αλλά στις σχέσεις σας χρειάζεστε συνέπεια! Μια ευθυγράμμιση της κοινωνικής Αφροδίτης που σας κυβερνά με τον αυστηρό Κρόνο, μπορεί να στρεβλώσει μια έλξη ή μια φιλία. Ίσως η ενέργεια που επενδύετε στην προσέλκυση του εν λόγω ατόμου, να αποδώσει καλύτερα στη διεκδίκηση των δικών σας ζητουμένων. Θέστε εσάς σε προτεραιότητα, για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτάρκειά σας. Αυτά θα φέρουν τους κατάλληλους ανθρώπους στο δρόμο σας! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ενίοτε το παρακάνετε με την ανάλυση κάθε κατάστασης! Γι’ αυτό αν νιώσετε να πορεύεστε προς τη ζήλια αντί για μια λύση, πατήστε φρένο. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από αυτή την ενοχλητική φωνή μέσα σας: Κάντε διαλογισμό, γράψτε, συζητήστε με έναν ήρεμο φίλο ή κάντε έναν περίπατο. Το σύμπαν θα σας παράσχει εναλλακτικές μόλις ανακτήσετε τον έλεγχό σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ακόμα και οι πιο υγιείς σχέσεις έχουν ανάγκη από τακτό έλεγχο… Πρέπει όλα τα μέρη να νιώθουν χαρά και αγάπη! Με τον σταθερό Κρόνο σε υποστηρικτική γωνία με την τρυφερή Αφροδίτη, προσεγγίστε τους δικούς σας ανθρώπους. Το ασφαλές περιβάλλον για ειλικρινείς διαλόγους, απαιτεί να ακούτε τις θέσεις τους χωρίς αμυντική ή επιθετική διάθεση. Ίσως αρκεί λίγη μείωση στην ταχύτητά σας, για να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε καλύτερα! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ενδώστε στην αλλαγή! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος συναντώνται στην ενδοσκοπική ζώνη σας, επιτρέποντας να αλλάξετε πεποιθήσεις. Ακόμα και για όσα θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ή να διαχειριστείτε, θα βρείτε δημιουργικές λύσεις… Αρκεί να «σπάσετε» τον στόχο σε μικρότερα βήματα. Οραματιστείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πορευτείτε προς αυτό!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δεν είναι κακό να θέλετε περισσότερα στη ζωή σας! Μην απολογείστε επειδή είστε φιλόδοξοι ή απαιτείτε το καλύτερο από τους άλλους. Ένα τρίγωνο της καλαίσθητης Αφροδίτης με τον εκλεπτυσμένο Κρόνο που σας συγκυβερνά, θα αποζητήσετε τις αναβαθμίσεις. Επιθεωρήστε την ντουλάπα σας, μελετήστε ξανά τα προφίλ σας στο διαδίκτυο. Αποπνέουν τη γνήσια προσωπικότητά σας; Είναι οι φίλοι σας υποστηρικτικοί στην πρόοδό σας; Κάντε τώρα όλες τις απαραίτητες αναρρυθμίσεις προς αυτή την κατεύθυνση! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αναδείξτε τον διακοσμητή μέσα σας! Το απαιτεί μια συνάντηση της δημιουργικής Αφροδίτης με τον Κρόνο της δομής. Τολμήστε να αλλάξετε τη θέση των επίπλων σας ή να ανακαινίσετε τους χώρους σας. Σίγουρα υπάρχει μαζεμένη «σκόνη» και στις γωνιές των προσωπικών σας θεμάτων… Κάντε τώρα τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο τα προβλήματα είναι διαχειρίσιμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365