Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Ιωνία: Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου

Οι αστυνομικοί αναζητούν και αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για ένα 58χρονο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε καντίνα, στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Τατοΐου, στη Νέα Ιωνία και έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το βράδυ του Σαββάτου.


Πηγές από την Ασφάλεια αναφέρουν πως οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν τον άνδρα, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή με το παρατσούκλι «Κεφάλας».


Στο σημείο πήγε ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ, η οποία μεταξύ άλλων μάζεψε τους κάλυκες της δολοφονικής επίθεσης για να εξεταστούν για την υπόθεση, που θα αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.


Οι αστυνομικοί αναζητούν και αυτόπτες μάρτυρες, καθώς η καντίνα ήταν ανοιχτή την ώρα της επίθεσης. 


Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365