Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Σκίτσο ενός εκ των δραστών έχουν οι Αρχές – Φτάνει στους δράστες η Αστυνομία;

Μειώνονται οι ύποπτοι

Ραγδαίες είναι, όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της στα Γλυκά Νερά.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετάδωσε ο ΣΚΑΙ, οι αρχές έχουν στα χέρια τους σκίτσο του ενός από τους -τουλάχιστον- τέσσερις δράστες που εμπλέκονται στην υπόθεση.


Πρόκειται για αυτόν που ο σύζυγος έχει περιγράψει ως «κοντό» και τον οποίο ο 32χρονος πιλότος είπε στις πρώτες του καταθέσεις ότι είδε, αφού κατά τη διάρκειας της μάχης με την Καρολάιν του έπεσε το προστατευτικό που φορούσε στο πρόσωπό του.


Μειώνονται οι ύποπτοι


Το σκίτσο δημιουργήθηκε από τις περιγραφές του πιλότου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πλησιάζει πολύ σε αυτό που μπορούσε εκείνος να δει, όντας δεμένος από τους δράστες.


Το σημαντικό με το εν λόγω σκίτσο είναι πως μικραίνει τη λίστα των υπόπτων σε 30-35 από τα 150 που είχαν στο στόχαστρο αρχικά.


Αναζητούν στις φυλακές Αλικαρνασσού πληροφοριοδότες για το έγκλημα


Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρεί προσέγγιση κομβικών πληροφοριοδοτών, μέσα στις φυλακές.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις φυλακές Αλικαρνασσού, διαβιβάστηκε έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το οποίο ζητούσε λίστα αποφυλακισθέντων για ειδεχθή εγκλήματα όπως οι ληστείες μετά φόνου ή οι βιαιοπραγίες στη διάρκεια ληστειών, με έμφαση κυρίως σε συγκεκριμένες ομάδες εγκλείστων το modus operandi των οποίων συνάδει με το προφίλ των καταζητούμενων δραστών στα Γλυκά Νερά. Αυτό είναι το ένα σκέλος.


Το δεύτερο και σοβαρότερο σκέλος στο οποίο προσδίδεται και μεγαλύτερη βαρύτητα, είναι να υπάρξει «διείσδυση» στο άβατο των Γεωργιανών κρατουμένων, σε μία προσπάθεια άντλησης κρίσιμων πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365