Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Πότε θα ανοίξει η μουσική και οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση, πότε αλλάζει το ωράριο κυκλοφορίας

Πότε ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι

Συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες για το πότε θα αρθούν και τα τελευταία περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού. Πότε θα ακουστεί μουσική στην εστίαση και πότε θα ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι σε καφέ και εστιατόρια.


Στην απαγόρευση κυκλοφορίας και στην μουσική στην εστίαση αναφέρθηκε χτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας συνέντευξη στη BILD. Μιλώντας για τη μουσική και δίνοντας είδηση τόνισε ότι δεν θα ξεκινήσει από αυτό το Σαββατοκύριακο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα κατά την συνεδρίαση της επιτροπής θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της μουσική. Το πιθανότερο σενάριο είναι το απόγευμα στην ενημέρωση να ανακοινωθεί η έναρξη της μουσικής στα καταστήματα εστίασης από τη Δευτέρα ή από το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Αναφερόμενος στην απαγόρευση κυκλοφορίας δεν μίλησε για κατάργηση αλλά αλλαγές, και οι οποίες τοποθετούνται γύρω στις 15 Ιουνίου. Το πιθανότερο σενάριο είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας να παραταθεί με τα καταστήματα εστίασης να κλείνουν αργότερα από τις 00:30.


Πότε ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση

Μπορεί ο τουρισμός να έχει και επίσημα ξεκινήσει ωστόσο, δεν έχει ακόμα ανοίξει κουβέντα για το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων στην εστίαση. Αυτό όπως είπε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα συμβεί μόνο όταν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις εμβολίου το 50% των ενηλίκων πολιτών της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365