Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Σκηνές θρήνου ανήμερα Πάσχα: Πατέρας κηδεύτηκε μετά τη βάπτιση του μωρού του

Ο Σήφης Κουτσογιαννάκης ενεπλάκη σε τροχαίο το Μεγάλο Σάββατο στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου

Συγγενείς, φίλοι και συχωριανοί αποχαιρέτισαν τον Σήφη Κουτσογιαννάκη, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα παρέστησαν στη βάπτιση του μονάκριβου παιδιού του.


Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη μετά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα του Σήφη Κουτσογιαννάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και άφησε πίσω του ένα βρέφος.


Όπως σημειώνει το Zarpanews.gr, δίπλα στο φέρετρο του Σήφη Κουτσογιαννάκη τοποθετήθηκε κολυμπήθρα, στην οποία βαπτίστηκε το μερικών μηνών παιδί του, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά. Αμέσως μετά, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, κηδεύτηκε κι ο πατέρας.


Ο Σήφης Κουτσογιαννάκης ενεπλάκη σε τροχαίο το Μεγάλο Σάββατο στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε με τη μηχανή του σε σταθμευμένο όχημα. Αποτέλεσμα να βρει βρει φριχτό θάνατο, αφήνοντας πίσω του ένα μωρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365