Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ηλικιωμένος αυνανιζόταν έξω από σχολείο

Ο 75χρονος είχε παρκάρει έξω από το σχολείο και κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο

Συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ ένας ηλικιωμένος, ο οποίος αυνανιζόταν μέσα στο αυτοκίνητο του, έξω από το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.


Ο 75χρονος είχε παρκάρει έξω από το σχολείο και κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο. Γείτονες, αλλά και μαθητές τον είδαν να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα, περνούσε όχημα με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο των Άνω Λιοσίων, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365