Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/5 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ενίοτε ο ρεαλισμός φαντάζει σαν «κινούμενος στόχος»… Γι’ αυτό δώστε σημασία σε αυτά που έχετε ανάγκη και όχι στα «πρέπει»! Αν θέλετε να απομονωθείτε στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο, να το κάνετε.
Μην ασχοληθείτε με την επίλυση μυστηρίων, μην εμπλακείτε καν σε τέτοιες έρευνες. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να μπερδευτείτε περισσότερο. Καλύτερα να περάσετε χρόνο με χαλαρωτική μουσική πίνοντας ένα τονωτικό ρόφημα. Θα έχετε αργότερα διάθεση για φίλους και συγγενείς!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αναταράξτε την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ταύροι! Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία μπορεί να οδηγήσει σε ανακαλύψεις, απαιτώντας αυθορμητισμό και εξερεύνηση.
Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε περίπλοκα σχέδια… Γιατί όσο αγαστές κι αν είναι οι φιλοδοξίες σας, μπορεί να βγείτε εκτός πορείας ή να έλξετε λάθος άτομα.
Προτιμήστε να κινηθείτε στρατηγικά και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις!

ζώδια σήμερα 21/05 Δίδυμοι

Μην βγείτε από την πορεία σας για κανέναν λόγο, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα δυναμικό δίδυμο του Ήλιου με τον Δία φωτίζει τις πιο φιλόδοξες πτυχές σας – αλλά δεν πρέπει να μείνετε παγιδευμένοι μέσα σε «γραμμές». Βρείτε τρόπους να συνδυάσετε τις κοινωνικές ανάγκες με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η παρουσία σας σε κύκλους ατόμων με ισχύ και επιρροή, θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Διατηρήστε λίγο κυνισμό ακόμα και υπό τις πιο «μαγικές» συγκυρίες, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια γωνία του Ήλιου με τον παραπλανητικό Δία μπορεί να μειώσει τις άμυνές σας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες… Κάτι που φαντάζει ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί απάτη και να σας απομακρύνει από τα πραγματικά σας ζητούμενα. Δώστε σημασία στα προειδοποιητικά σινιάλα για τα άτομα που σας προσεγγίζουν, κάντε την απαραίτητη έρευνα για κάθε επένδυση που σκέφτεστε. Είναι πιο δύσκολο να βγείτε από μια κακή κατάσταση, απ’ όσο να μπείτε! 

ζώδια σήμερα 21/05 Λέων

Μην εκπλαγείτε αν δυσκολεύεστε να κρατήσετε κάποιο μυστικό, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τετράγωνο ειλικρίνειας ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας ωθεί να προβείτε σε αποκαλύψεις. Επειδή οι ουσιαστικές συζητήσεις απαιτούν και την κατάλληλη στιγμή, δεν ενδείκνυται να δοκιμάζετε το κλίμα με εξομολογήσεις. Αντί να εμπλακείτε σε δράματα τρίτων, προτιμήστε να απασχοληθείτε με πιο καλλιτεχνικές ενασχολήσεις! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Φυσικά έχετε τα φόντα να ηγηθείτε μιας αποστολής, αγαπητοί Παρθένοι! Αλλά φροντίζετε να το γνωρίζουν και οι λοιποί εμπλεκόμενοι; Μια στιβαρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, απαιτεί να αναδείξετε τα «μυστικά όπλα» σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες να ανορθώσετε το επαγγελματικό σας κύρος, γι’ αυτό τολμήστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις και προσεγγίστε τα κατάλληλα άτομα. Ελέγξτε τα δεδομένα σας και αφήστε το χρόνο να αποδείξει την πορεία τους. Προωθήστε τις ιδέες και τον εαυτό σας, ακόμα και με την εμφάνισή σας. Η καλαισθησία μπορεί να κάνει θαύματα!

ζώδια σήμερα 21/05 Ζυγός

Βγείτε από το καβούκι σας ακόμη και για έναν σύντομο περίπατο, αγαπητοί Ζυγοί! Με τον Ήλιο να κεντρίζεται από τον νομαδικό Δία, χρειάζεστε φρέσκο αέρα: Πρέπει να κινήσετε το σώμα σας, να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και τη διάθεσή σας. Δεν έχει σημασία αν θα στραφείτε στη γυμναστική, σε επαφές με φίλους ή στην ονειροπόληση. Σημασία έχει να αλλάξετε την καθημερινότητα, με κινήσεις που θα ενισχύσουν την προσωπική σας φροντίδα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Βγείτε και διεκδικήστε την ηγετική θέση που σας αξίζει, αγαπητοί Σκορπιοί! Το απαιτεί μια δυναμική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία. Μπορείτε να διδάξετε πολλά τους άλλους, χωρίς να εμπλακείτε σε ανούσιες διαφωνίες με άτομα που διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα. Το περιβάλλον σας θα εμπνευστεί από την αφιλτράριστη τόλμη σας, είτε αναρτάτε απόψεις είτε εκφράζετε συναισθήματα!


ζώδια σήμερα Τοξότης

Δεν θέλετε να απογοητεύετε τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Τοξότες… Από το να σας χρειάζεται ένας φίλος ή να μετέχετε σε μια διαδικτυακή «κουβεντούλα»! Αλλά κάποιες μέρες πρέπει να αντισταθείτε στην πίεση των άλλων για κοινωνική παρουσία σας. Καθώς ο ζωηρός Δίας που σας κυβερνά σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, ίσως έχετε περισσότερη ανάγκη να αποτραβηχτείτε. Η συμβουλή των άστρων είναι να επιλέξετε συνειδητά οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμα… Εκτρέψτε ακόμα και τις κλήσεις για να πηγαίνουν στον τηλεφωνητή! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην κλείνετε τις κουρτίνες αν χρειάζεστε λίγη απομόνωση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα σας την προσφέρει το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία. Υπό αυτή την όψη υπερβολής, μπορεί να νιώθετε νευρικοί και να χάνετε εύκολα τον έλεγχο. Πάρτε βαθιές ανάσες και ανατρέψτε τα δεδομένα σας. Αποφύγετε την πολυκοσμία και περάστε τη μέρα φροντίζοντας τον εαυτό σας. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένας περίπατος, θα παράσχει την απόσταση που χρειάζεστε από τους άλλους. Μην ενδώσετε στις παροτρύνσεις των φίλων, αρκεστείτε να δηλώσετε ότι θα επανέλθετε συντόμως σε κάθε αίτημά τους!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ξέρετε καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός… Αλλά μπορεί αυτό να μην σας αποτρέψει να βγάλετε το πορτοφόλι! Καθώς ο Ήλιος της παρακμής συγκρούεται με τον Δία, αντισταθείτε στους πειρασμούς: Απομακρυνθείτε από κοντά τους όταν αρχίζουν να θολώσουν τα όριά σας. Όσο κι αν επιτρέπονται κάποιες μικρές αταξίες, δεν πρέπει να φτάσετε στην υπερβολή και να υπονομεύσετε τις προσπάθειες βελτίωσης του μέλλοντός σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην εκπλαγείτε αν η χθεσινή οικογενειακή σας προδιάθεση μετατραπεί σήμερα σε ένταση! Ο Δίας στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον Ήλιο από τους Διδύμους. Καλύτερα να κρατήστε αποστάσεις από τους δικούς σας ανθρώπους, οι εντάσεις δεν θα είναι θετική επιρροή για την ψυχολογία σας. Αν κάποιοι πληγωθούν, φροντίστε να τους εξηγήσετε όταν που θα νιώθετε και πάλι δοτικοί και γενναιόδωροι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365