Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Βρέθηκε «ξένο» DNA στο σώμα της Καρολάιν, επέστρεψε στο σπίτι τους ο πιλότος

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση

Εξελίξεις αναμένονται στη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς βρέθηκε «ξένο» DNA στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Επέστρεψε στο σπίτι τους ο 32χρονος πιλότος, λέγοντας: «Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά». Έχει, πάντως, μαζέψει τα πράγματά του και διαμένει σε άλλο οίκημα.


Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας και της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς εντοπίστηκε ξένο DNA πάνω στο σώμα της νεαρής μητέρας. Επέστρεψε στο σπίτι τους ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους: «Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά».


Για τον εντοπισμό ξένου DNA πάνω στο σώμα της άτυχης γυναίκας μίλησε τη Δευτέρα (24/05) ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, υποστηρίζοντας πως οι μέχρι στιγμής έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης πηγαίνουν καλά. «Πρέπει να ταυτοποιήσουμε το DNA, γιατί δεν έχουμε λάβει DNA από όλους τους κακοποιούς στη χώρα» ανέφερε στο «Mega».


Επεσήμανε, παράλληλα, πως παρά το γεγονός ότι φαινόταν εύκολη υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ, τελικά ο σχεδιασμός των δραστών ήταν άρτιος. «Φαινόταν ότι είναι εύκολη υπόθεση, έχουμε εξιχνιάσει πιο δύσκολες υποθέσεις. Ο άρτιος και λεπτομερής σχεδιασμός μάς προβληματίζει» υπογράμμισε ακόμα ο κ. Μπαλάσκας.


«Προσχεδιασμένο το έγκλημα»

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, τόνισε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, διότι όπως σημείωσε «για να κάνεις διάρρηξη δεν μπαίνεις με τα όπλα στα χέρια, ούτε με μονωτική ταινία». Ανέφερε, παράλληλα, πως οι κακοποιοί «ήταν ευαίσθητοι στο θόρυβο και φοβισμένοι και αυτό φαίνεται από τη δολοφονία του σκυλιού».


Επισήμανε, επίσης, ότι οι αστυνομικοί επιχειρούν να συλλέξουν στοιχεία για έναν από τους δράστες με βάση το σκαρίφημα που έχουν δημιουργεί σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο σύζυγος της 20χρονης.


Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους ο 33χρονος πιλότος

«Ό,τι χρειάζεστε στην Αστυνομία» είπε ο 3εχρονος πιλότος, σχετικά με τη δολοφονία 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.


Ο τραγικός πατέρας, σε σύντομες δηλώσεις του στο «STAR», βγαίνοντας από το σπίτι του, ανέφερε πως υπάρχουν πολλές παρερμηνεύσεις στην υπόθεση, ενώ σχετικά με το γεγονός πως 13 ημέρες μετά από το στυγερό έγκλημα, ακόμα δεν συνελήφθησαν οι δράστες, υπογράμμισε πως το περίμενε.


«Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα. Ό,τι χρειάζεστε από την Αστυνομία» ανέφερε, ενώ σε ερώτηση για τη μη σύλληψη των κακοποιών, σημειώνει πως: «Το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο».


Ο 32χρονος πιλότος έχει μαζέψει τα πράγματά του και διαμένει σε άλλο σπίτι. Άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί αναφέρουν πως σκέφτεται να μην επιστρέψει ποτέ στη μεζονέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365