Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Moto3: Νεκρός ο 19χρονος Τζέισον Ντουπασκιέ, υπέκυψε στα τραύματά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή (30/5) υπέκυψε στα τραύματά του ο 19χρονος Τζέισον Ντουπασκιέ

Σε πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, καθώς ο 19χρονος αναβάτης του Moto3, Τζέισον Ντουπασκιέ, υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από πτώση στο Μουτζέλο.


Θρηνεί ο παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός. Την Κυριακή (30/5) υπέκυψε στα τραύματά του ο 19χρονος Τζέισον Ντουπασκιέ, ανερχόμενος αστέρας του Moto3, και έφυγε απ' τη ζωή.


Ο νεαρός Ελβετός είχε μία σοκαριστική πτώση στο Μουτζέλο. Βρέθηκε στο οδόστρωμα αφού προηγουμένως είχε χάσει τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία φαίνεται πως τον τραυμάτισε (όπως και η μηχανή άλλου αναβάτη) και τον άφησε αναίσθητο.


Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές, με τον Ντουπασκιέ να δέχεται επί τόπου τις πρώτες βοήθειες, πριν προσγειωθεί στην πίστα ελικόπτερο που τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Ο νεαρός αναβάτης βρισκόταν απ' το Σάββατο (29/5) σε κρίσιμη κατάσταση.


Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων υπεβλήθη σε επέμβαση στήθους ενώ βρισκόταν σε εντατική, όμως δεν κατάφερε να σωθεί. Η ενημέρωση του νοσοκομείο χρεώνει τον θάνατο σε αγγειακή και σε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365