Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματoς – Υπάρχουν πολλά ερωτήματα

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σχολίασε, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. 


Σημειώνεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Αρχές φέρονται να έχουν στα χέρια τους το σκίτσο ενός εκ των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι αστυνομικοί έχουν στο κάδρο γύρω στα 30 άτομα και αρχίζουν να βγάζουν από τη λίστα τους κάποια από αυτά.


“Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Αν είναι αλήθεια, η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή το θύμα προσπαθούσε να αναπαραστήσει πώς ακριβώς ήταν ο δράστης στην πραγματικότητα αλλά αυτό δεν αποτυπωνόταν με σαφήνεια στο αποτέλεσμα που έβγαινε. Άρα δεν έχω ελπίδες από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος” τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης.


“Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία” συμπλήρωσε.


“Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Που σημαίνει ότι ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί” είπε ο αστυνομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365