Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Survivor: Αποχωρεί ο James Καφετζής, «μπουρλότο» στο παιχνίδι - Ακυρώνεται η ψηφοφορία

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει ήδη αποχωρήσει και ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ελλάδα

«Μπουρλότο» στο Survivor έβαλε ο Τζέιμς Καφετζής, με τον δημοφιλή παίκτη των «μπλε» να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά την άρνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί να του αυξήσει τις εβδομαδιαίες απολαβές.


Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή, δεν θα ακολουθηθεί η μέχρι τώρα γνωστή διαδικασία.


Έτσι, απόψε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία αποχώρησης, αφού ο Τζέιμς ήταν έτσι κι αλλιώς υποψήφιος.


Αυτό που απομένει είναι το πώς θα σκηνοθετηθεί η διαδικασία της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή και πώς θα προβληθεί στο τηλεοπτικό κοινό.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Κόκκινοι κατακτούν και τη δεύτερη ασυλία, με τον Τζέιμς να είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση, με τρίτη την Μαριαλένα, την οποία επιλέγει ο Νίκος Μπάρτζης.


Συνεπώς Μαριαλένα και Κόρομι μένουν στο Survivor για μια ακόμη εβδομάδα, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει ήδη αποχωρήσει και ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ελλάδα.


Μέχρι το βράδυ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ως προς την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, τον οποίο οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor προσπαθούν να μεταπείσουν για να συνεχίσει την παρουσία του στο Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365