Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Αυνανίστηκε μπροστά σε κοπέλα, σε στάση λεωφορείου (VIDEO)

Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί σε λογαριασμούς στο facebook

Αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθε μία κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης, το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένας άνδρας άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της, σε στάση λεωφορείου επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.


Σύμφωνα με το zarpanews, η κοπέλα κατέγραψε καρέ – καρέ το περιστατικό με την κάμερα του κινητού της. Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται πως ο άνδρας ολοκλήρωσε την πράξη του, εκσπερματώνοντας στα παπούτσια της!


Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί σε λογαριασμούς στο facebook με την ανάρτηση να αναφέρει τα εξής:


“ΠΡΟΣΟΧΉ!! Στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής που αυνανίζεται παρακολουθώντας κορίτσια κυκλοφορώντας με το μόριό του έξω. Σήμερα έγινε ένα περιστατικό δίπλα στα ΚΤΕΛ του Ηρακλείου Κρήτης στη στάση λεωφορείων απέναντι από τον κρητικό φούρνο στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Καταγράφοντας έναν νεαρό που αυνανιζόταν κοιτάζοντας μια κοπέλα και ώστε να τα εκσπερματώσει πάνω της. Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Κοινοποίηστε το βίντεο να τον δουν όλοι.”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365